Campionat de Catalunya de Boccia

El passat dissabte 19 de maig es va disputar al Pavelló Municipal de la Pobla de Mafumet (Tarragona) el Campionat de Catalunya de Boccia 2018. El Club Esportiu Horitzó va estar representat per Ángel Pérez i José Antonio García, que van tenir diversa sort, tal i com expliquem a continuació:

Ángel Pérez, sotscampió de Catalunya en categoria BC2

Notable actuació la del Campió de Catalunya de l’any 2017, que va obrir el foc disputant la primera semifinal davant Maria Dolores Hidalgo del A.E. Catalonia, a qui va guanyar per un ajustadíssim 4 a 3 en un partit molt disputat que no es va decidir fins el darrer parcial en el qual es va imposar l’egarenc. Ja en la final, davant Benito Sánchez del C. E. Boccia 360, Ángel no va tenir opcions i va caure derrotat per un clar 0 a 13. Al final, un sotscampionat que posa punt i final a la magnífica temporada d’Ángel Pérez.

José Antonio García, quart en categoria BC3

Menys sort va tenir el nostre representant en BC3 ja que va haver de jugar la semifinal davant el gran favorit pel títol, Wafid Boucherit del C. E. Boccia 360. García no va tenir opció en cap moment i va perdre el partit per un contundent 0 a 14. En el partit que decidía el 3er. i 4rt. lloc de la categoria es va enfrontar a l’Aleix López del C. E. Boccia 360, que tampoc va donar opcions al nostre representant, a qui va véncer per 8 a 0. Cal valorar positivament el 4rt. lloc de José Antonio García ja que el nivell en aquesta categoria era molt alt, tenint en compte que els dos primers classificats son integrants de la selecció espanyola de Boccia.

Mes enllà dels resultats cal fer esment de la magnífica tasca realitzada pels nostres tècnics Xènia Morilla i Pedro Cordero, que van guiar i ajudar l’equip en tot moment.