Natació

La natació és un dels esports més complets a nivell rehabilitador ja que, en el seu desenvolupament, s’exerciten pràcticament tots els grups musculars del cos.

En el marc de les nostres activitats, oferim la natació adaptada a persones discapacitades, sigui quina sigui la discapacitat que tinguin i la seva diversitat funcional. Disposem d’un bon nombre de grups que estan tutelats per monitors específicament preparats per la natació adaptada.

En l’actualitat disposem de grups d’iniciació de natació adaptada als següents municipis:

Fins el 13 de març de 2020 existien també dos grups de natació adaptada a Cerdanyola del Vallès que, de moment, no es reiniciaran degut a la pandèmia de la COVID 19.

D’igual manera, a Terrassa, fins el 13 de març hi havia 3 grups de natació infantil de lliure accés els dissabtes i un grup de natació d’adults de conveniat amb l’Associació Estel els divendres, que s’han deixat de fer a causa de no poder disposar de la cessió d’ús de la piscina del Club Terrassasports.


Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.