Hidroterapia / Aquagym

En el marc de les activitats físiques adaptades que organitza el Club Esportiu Horitzó, la Hidroteràpia per a malalts neurològics i traumatològics crònics, està indicada per a totes aquelles persones que sofreixen malalties d’origen neurològic o traumatològic, els símptomes de les quals, poden ser alleugerats amb la pràctica sistemàtica i continuada d’una sèrie d’exercicis suaus realitzats en el medi aquàtic.

Exemples de malalties neurològiques poden ser: la fibromiàlgia, l’esclerosi múltiple o el Parkinson. Pel que fa a les malalties traumatològiques cròniques, podem anomenar: l’artrosi, l’artrítis, l’escoliosi, etc. Aquesta activitat està tutelada per fisioterapeutes.

En l’actualitat disposem d’un grup d’Hidroteràpia per a persones amb malalties neurològiques i traumatològiques cròniques a Rubí.

També es va realitzar una activitat semblant a l’Aquagym amb la Finca Font del Ferro de Rubí que, en aquests moments está aturada degut a la pandèmia de COVID 19 i que s’espera poder reiniciar de cara al proper any 2021