Equip “B”

Després d’alguns anys de funcionament de l’equip A de bàsquet, que va obtenir èxits notables en totes les competicions que va disputar, el fet que vinguessin a l’equip nous jugadors procedents dels GIED de Terrassa i de Rubí, va aconsellar crear un equip de competició B.

Aquest equip va començar a jugar l’octubre de 2011, disputant la Lliga Catalana de 3a divisió B de la Federació ACELL. Al final de la temporada 2011-2012 es va classificar en segon lloc del seu grup en aquesta competició. També va quedar en 2n lloc de la seva categoria en el torneig de l’Associació Encert de Barcelona.

Durant la temporada 2012-2013 l’equip B va guanyar tots els partits de la primera fase de la Lliga Catalana de 3a divisió B, però va perdre’n dos en la fase final, la qual cosa al va fer classificar-se en el 3r lloc de la competició. Igualment, es va classificar en 4t. Lloc de la Copa Catalana, en perdre a la final de consolació contra el C. E. Jove. En el torneig de l’Associació Encert de Barcelona es va classificar en 3r lloc.

En la temporada 2013-2014 l’equip B va perdre la promoció d’ascens a 3a divisió A contra l’ACIDH E i no va aconseguir pujar de categoria. Va quedar 1er. Classificat en el torneig del Garraf de Vilanova i la Geltrú. En aquesta temporada no va disputar la Copa Catalana, però va quedar campió del seu grup en el torneig de la Seu d’Urgell, guanyant còmodament els seus tres partits.

En la temporada 2014-2015 l’equip B aconsegueix quedar campió de la 3a divisió B i tenir dret a l’ascens automàtic de categoria. Queda 3er. classificat al Campionat de Catalunya de Blanes. Queda 3er. classificat en la Copa Catalana i participa en els tornejos amistosos de la Seu d’Urgell (3er. lloc) i de l’Associació Triple (3er. lloc).

Durant la temporada 2015-2016 l’equip B aconsegueix el sotscampionat de la Lliga Catalana de 3a divisió per darrera de l’ACIDH “C”. En la Copa Catalana, perd el partit del creuament amb l’altre grup i acaba en un discret 6è lloc. En el Campionat de Catalunya de Vilanova acaba en 4rt. lloc del seu grup. Guanya el torneig triangular de Rubí, queda 3er classificat del seu grup a la Seu d’Urgell i 4rt. classificat en el Torneig de l’Associació Triple de Parets del Vallès.

A la temporada 2016-2017 l’equip B disputa la Lliga Catalana de 2a divisió de la Federació ACELL, quedant 2on. classificat d’aquesta competició per darrera dels Lluïsos de Gràcia C. En la Copa Catalana també disputa la final contra el mateix equip i, en perdre-la, queda 2n classificat de la competició. En el Campionat de Catalunya de Sant Just Desvern queda tercer classificat del Grup 6. En el Torneig de la Seu d’Urgell es classifica en 2n lloc. Guanya el torneig de la Festa de l’Esport Adaptat organitzat pel C. E. Horitzó, en el seu nivelll B.

Als inicis de la temporada 2017-2018 l’equip sofreix moltes baixes que el fan baixar de nivell. Disputa la Lliga Catalana i la Copa Catalana de 4a. divisió quedant campió de les dues competicions. En el Campionat de Catalunya disputat a Igualada també queda 2n. classificat del seu grup. Queda campió del grup B-2 en el Torneig de la Seu d’Urgell.

A la temporada 2018-2019 l’equip es consolida a la 4a. divisió, de la qual disputa Lliga Catalana de la qual en queda campió. També queda campió del seu grup en el Campionat de Catalunya de Parets del Vallès. No participa en Copa Catalana. Participa en el Torneig de la Seu d’Urgell quedant segon classificat del seu grup.

La temporada 2019-2020 és la més complicada de la història del club degut a la pandèmia de la COVID 19, que fa tancar durant molts mesos les instal.lacions esportives i dificulta els entrenaments i les competicions que organitza la Federació ACELL. L’equip B comença a jugar algun partit de Lliga Catalana de 4a. divisió tot i que aquesta competició resta sospesa per l’esmentada pandèmia el març de 2020.

La temporada 2020-2021 no comença fins ben entrat el mes d’abril de 2021. S’organitza una Lliga Catalana comprimida en la qual l’equip B resta enquadrat a la 4a. divisió, de la qual queda classificat en tercer lloc final, amb tres partits guanyats i dos perduts.

La temporada 2021-2022 comença amb el Campionat de Catalunya de Balaguer, on l’equip “B” queda 3r. classificat dels grups 11-12. Ja en Copa Catalana l’equip acaba com a sotscampió de 4a. divisió. En la Lliga Catalana assoleix un altra sotscampionat de la mateixa categoria. Participa en la Festa de l’Esport Adaptat el 2 de juliol de 2022