Treballa amb nosaltres

La Llei 3/2008, aprovada pel Parlament de Catalunya el 23 d’abril, de l’exercici de les professions de l’esport, en el seu Article 4 punt 4, cita el següent:

“Per a exercir la professió d’animador o animadora o monitor o monitora esportiu professional en activitats físiques i esportives amb persones que requereixen una atenció especial, esportistes en edat escolar, persones de més de seixanta-cinc anys, persones amb alguna discapacitat física o intel.lectual, persones amb problemes de salut i similars, es requereix alguna de les titulacions següents:

a) La llicenciatura en ciències de l’activitat física i de l’esport o el títol de grau corresponent.

b) El títol de mestre o mestra de primària, amb l’especialitat en educació física o el títol de grau corresponent si l’activitat s’exerceix amb infants en el marc de les activitats d’esport escolar.

c) El títol de tècnic o tècnica superior en animació d’activitats físiques i esportives, amb formació o experiència adequades a les activitats de què es tracti.”

Per tal que les persones que compleixin aquests requisits puguin optar a treballar amb el C. E. Horitzó hem creat el formulari següent. Ompleneu-lo i envieu-nos-el. Ens posarem en contacte amb tots vosaltres.

2 Comments

 1. Hola bon dia,

  Sóc l’Adrià Cantón. Actualment he finalitzat els meus estudis de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC Barcelona i m’acabo d’inscriure a un Máster online de Gestió Esportiva.

  Estic buscant feina de forma activa per poder-ho compaginar amb la d’entrenador de bàsquet del FC Barcelona (Dilluns, dimecres i divendres a les tardes).

  Us envio el meu CV per si hi ha alguna vacant que creieu que s’ajusta al meu perfil.

  Moltes gràcies!

 2. Hola bona Tarda,

  Sóc la Gemma Roca i actualment estic cursant 3r Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona.
  Disposo del títol de entrenadora de Bàsquet.

  Actualment estic buscant feina per compaginar-m’ho amb la de entrenadora escolar de bàsquet a una escola de Barcelona.

  Moltes gràcies, si teniu alguna vacant que s’ajusti al meu perfil compteu amb mi!

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.