Treballa amb nosaltres

La Llei 3/2008, aprovada pel Parlament de Catalunya el 23 d’abril, de l’exercici de les professions de l’esport, en el seu Article 4 punt 4, cita el següent:

“Per a exercir la professió d’animador o animadora o monitor o monitora esportiu professional en activitats físiques i esportives amb persones que requereixen una atenció especial, esportistes en edat escolar, persones de més de seixanta-cinc anys, persones amb alguna discapacitat física o intel.lectual, persones amb problemes de salut i similars, es requereix alguna de les titulacions següents:

a) La llicenciatura en ciències de l’activitat física i de l’esport o el títol de grau corresponent.

b) El títol de mestre o mestra de primària, amb l’especialitat en educació física o el títol de grau corresponent si l’activitat s’exerceix amb infants en el marc de les activitats d’esport escolar.

c) El títol de tècnic o tècnica superior en animació d’activitats físiques i esportives, amb formació o experiència adequades a les activitats de què es tracti.”

Per tal que les persones que compleixin aquests requisits puguin optar a treballar amb el C. E. Horitzó hem creat el formulari següent. Ompleneu-lo i envieu-nos-el. Ens posarem en contacte amb tots vosaltres.


2 Comments

Adrià Cantón Pérez

novembre 11, 2019at 3:08 pm

Hola bon dia,

Sóc l’Adrià Cantón. Actualment he finalitzat els meus estudis de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC Barcelona i m’acabo d’inscriure a un Máster online de Gestió Esportiva.

Estic buscant feina de forma activa per poder-ho compaginar amb la d’entrenador de bàsquet del FC Barcelona (Dilluns, dimecres i divendres a les tardes).

Us envio el meu CV per si hi ha alguna vacant que creieu que s’ajusta al meu perfil.

Moltes gràcies!

Gemma Roca Peiró

març 25, 2020at 10:26 pm

Hola bona Tarda,

Sóc la Gemma Roca i actualment estic cursant 3r Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEFC de Barcelona.
Disposo del títol de entrenadora de Bàsquet.

Actualment estic buscant feina per compaginar-m’ho amb la de entrenadora escolar de bàsquet a una escola de Barcelona.

Moltes gràcies, si teniu alguna vacant que s’ajusti al meu perfil compteu amb mi!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.