Tag Archives: Angel Perez

  • 0

Àngel Pérez debuta a la Lliga Catalana de Boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El diumenge 15 de desembre va debutar Àngel Pérez en la Lliga Catalana de Boccia de la temporada 2019-2020 amb diversa sort. Ho va fer al Pavelló Municipal de Molins de Rei, en el marc de la categoria BC2, que és la que l’Àngel té reconeguda.

Pérez va començar fred i no va entrar en cap moment en joc en el seu primer partit, que va perdre davant Benito Sánchez del Boccia 360 per un tanteig global de 14 a 0 (0-6, 0-1, 0-4 i 0-3) i en el que el seu rival no li va donar cap opció de victòria.

Ja en el seu segon partit, davant Carlos Defente del C. E. Esbonat, el joc d’Àngel Pérez va millorar molt i se’n va endur el match per un tanteig de 4 a 2 (3-0, 1-0, 0-1 i 0-1), en una victòria molt merescuda.

En el partit que tancava la jornada, davant Javier Pérez del C. E. Esbonat, va sofrir la seva segona derrota per un global de 1 a 4 (1-0, 0-1, 0-1 i 0-2), però l’Àngel va competir en el partit en tot moment.

En resum, un debut irregular que manté intacte les esperances d’una bona classificació final per part del jugador del C. E. Horitzó.


  • 0

Campionat de Catalunya de Boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El passat dissabte 19 de maig es va disputar al Pavelló Municipal de la Pobla de Mafumet (Tarragona) el Campionat de Catalunya de Boccia 2018. El Club Esportiu Horitzó va estar representat per Ángel Pérez i José Antonio García, que van tenir diversa sort, tal i com expliquem a continuació:

Ángel Pérez, sotscampió de Catalunya en categoria BC2 

Notable actuació la del Campió de Catalunya de l’any 2017, que va obrir el foc disputant la primera semifinal davant Maria Dolores Hidalgo del A.E. Catalonia, a qui va guanyar per un ajustadíssim 4 a 3 en un partit molt disputat que no es va decidir fins el darrer parcial en el qual es va imposar l’egarenc. Ja en la final, davant Benito Sánchez del C. E. Boccia 360, Ángel no va tenir opcions i va caure derrotat per un clar 0 a 13. Al final, un sotscampionat que posa punt i final a la magnífica temporada d’Ángel Pérez.

José Antonio García, quart en categoria BC3

Menys sort va tenir el nostre representant en BC3 ja que va haver de jugar la semifinal davant el gran favorit pel títol, Wafid Boucherit del C. E. Boccia 360. García no va tenir opció en cap moment i va perdre el partit per un contundent 0 a 14. En el partit que decidía el 3er. i 4rt. lloc de la categoria es va enfrontar a l’Aleix López del C. E. Boccia 360, que tampoc va donar opcions al nostre representant, a qui va véncer per 8 a 0. Cal valorar positivament el 4rt. lloc de José Antonio García ja que el nivell en aquesta categoria era molt alt, tenint en compte que els dos primers classificats son integrants de la selecció espanyola de Boccia.

Mes enllà dels resultats cal fer esment de la magnífica tasca realitzada pels nostres tècnics Xènia Morilla i Pedro Cordero, que van guiar i ajudar l’equip en tot moment.


  • 0

Sense sort en la 7a. jornada de Boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

No va haver-hi sort pels jugadors del C. E. Horitzó en la 7a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia celebrada el passat diumenge dia 22 d’abril al Complex Esportiu de La Mina de Sant Adrià del Besòs. Hi participaven dos jugadors del club: Àngel Pérez i Francisco Benitez.

Àngel Pérez va debutar perdent davant Gerard Aroca de l’Escola de la FECPC per un global de 3 a 7 (0-4, 2-0, 1-0 i 0-3). En el seu segon partit, en el que havia de jugar contra Sheyna Bernat de l’Escola de la FECPC, va guanyar per incompareixença d’aquesta jugadora.

Per la seva banda, Francisco Benítez va caure davant Jordi Pascual (C. E. Esbonat) per un contundent 0 a 8 (0-3, 0-2, 0-1 i 0-2)  i, en el seu darrer partit, també va perdre davant Malena Escartin del Boccia Team per un global de 3 a 8 (0-3, 0-3, 0-2 i 3-0).

En definitiva, una jornada gens propicia pels jugadors del C. E. Horitzó, que hauran d’esperar a properes jornades per escalar llocs en les respectives classificacions.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.