Hall of fame

Aquest és el perfil d’alguns dels esportistes més destacats del club en l’entorn de la competició. Des d’aquesta pàgina volem rendre’ls homenatge i recordar els seus orígens.

SÒNIA GARCÍA LARA
Esportista amb paràlisis cerebral nascuda l’any 1978. Viu a Caldes de Montbui, província de Barcelona.
Campiona de Catalunya i d’Espanya de natació en la seva categoria, representant el C. E. Horitzó
Seleccionada per l’equip de natació de la Federació espanyola que va participar als XII Jocs Paralímpics d’Atenes 2004 aconseguint un 7è lloc en 50 metres esquena categoria S3. Participant en el Campionat del Mon de natació adaptada de Durban el 2006 aconseguint un 5è lloc en 200 m. lliures categoria S3.
SARAI GASCÓN MORENO
Nedadora paralímpica nascuda a Terrassa el novembre de 1992. Va començar a nedar a nivell de competició en el C. E. Horitzó amb només 10 anys per fitxar pel C. N. Terrassa l’any 2005.
Sofreix una discapacitat física consistent en una amputació parcial del braç esquerre.
Campiona del Mon i Campiona d’Europa de diverses curses en categoria S9, assolint récords en algunes d’elles. Medallista paralímpica a Londres 2012 en 100 m. lliures. Participa també en els Jocs Paralímpics de Pekin 2008 i Rio de Janeiro 2016.

IVÁN PERÀLVAREZ ANGUITA
Esportista amb dispacitat intel.lectual nascut a Terrassa el maig de 1994. Jugador de bàsquet adaptat del C. E. Horitzó des de l’any 2009 fins el 2017, desenvolupant la posició de pivot mercés als seus 2,05 metres d’alçada.
Seleccionat per Catalunya en diverses ocasions i per Espanya en dos Campionats internacionals.
Campió del Mon de bàsquet unificat als Jocs Mundials de Los Ángeles 2015 representant la selecció d’Espanya.

JUAN ANTONIO PAREJA MARTÍNEZ
Esportista amb discapacitat intel.lectual lleugera. Va guanyar la medalla d’or a les Paralimpiades de Sidney l’any 2000 com a jugador de la selecció espanyola de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals. Dies després, va ser desposseït de la medalla al descobrir-se que dels 12 seleccionats només ell i en Ramón Torres de València eren realment discapacitats. Fitxa pel Club Esportiu Horitzó la temporada 2021-2022, als 49 anys d’edat.

ALEXANDRA FERRÉ SENTÍAS
Provinent del bàsquet per a no discapacitats, l’Alexandra s’incorpora al primer equip del Club Esportiu Horitzó als 19 anys d’edat. En la seva primera temporada és seleccionada per representar l’equip espanyol de bàsquet 5×5 unificat als Jocs Mundials de Berlín 2023, aconseguint quedar campiona del món amb l’equip nacional. Es tracta d’una jugadora molt jove, amb gran recorregut per davant en el món del bàsquet adaptat.