Tag Archives: josé antonio garcía

  • 0

Resultats irregulars per José A. García en el seu debut en Lliga Catalana de Boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El diumenge 26 de gener es va disputar la 3a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia, que va suposar el debut de José Antonio García en la present temporada en categoria BC3. José Antonio va disputar tres partits, dels quals en va perdre dos i en va guanyar un.

A les 9:30 hores va començar la seva participació davant Verònica Pàmies del C. E. Esbonat. García va començar fred i va encaixar una abultada derrota davant una jugadora molt experimentada i amb una gran qualitat, per un global de 9 a 0 (2-0, 2-0, 3-0 i 2-0).

Ja en la segona franja, es va enfrontar a Rubén Coch del Cepacet, a qui va guanyar clarament per un global de 7 a 1 mostrant un gran joc i molt més confiança que en el primer partit. Els parcials van ser: 1-0, 0-1, 1-0 i 5-0.

I finalment, va tancar la jornada enfrontant-se a Andrea Giménez del Boccia Team en un partit molt disputat que José Antonio García va perdre per un global de 3 a 1, amb parcials de 0-1, 0-1, 1-0 i 0-1.

En resum, dues derrotes i una victòria per començar la Lliga Catalana. Saben que José Antonio García, quan s’acostumi a la nova canaleta, té molt més recorregut per millorar en els seus resultats.

 


  • 0

Campionat de Catalunya de Boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El passat dissabte 19 de maig es va disputar al Pavelló Municipal de la Pobla de Mafumet (Tarragona) el Campionat de Catalunya de Boccia 2018. El Club Esportiu Horitzó va estar representat per Ángel Pérez i José Antonio García, que van tenir diversa sort, tal i com expliquem a continuació:

Ángel Pérez, sotscampió de Catalunya en categoria BC2 

Notable actuació la del Campió de Catalunya de l’any 2017, que va obrir el foc disputant la primera semifinal davant Maria Dolores Hidalgo del A.E. Catalonia, a qui va guanyar per un ajustadíssim 4 a 3 en un partit molt disputat que no es va decidir fins el darrer parcial en el qual es va imposar l’egarenc. Ja en la final, davant Benito Sánchez del C. E. Boccia 360, Ángel no va tenir opcions i va caure derrotat per un clar 0 a 13. Al final, un sotscampionat que posa punt i final a la magnífica temporada d’Ángel Pérez.

José Antonio García, quart en categoria BC3

Menys sort va tenir el nostre representant en BC3 ja que va haver de jugar la semifinal davant el gran favorit pel títol, Wafid Boucherit del C. E. Boccia 360. García no va tenir opció en cap moment i va perdre el partit per un contundent 0 a 14. En el partit que decidía el 3er. i 4rt. lloc de la categoria es va enfrontar a l’Aleix López del C. E. Boccia 360, que tampoc va donar opcions al nostre representant, a qui va véncer per 8 a 0. Cal valorar positivament el 4rt. lloc de José Antonio García ja que el nivell en aquesta categoria era molt alt, tenint en compte que els dos primers classificats son integrants de la selecció espanyola de Boccia.

Mes enllà dels resultats cal fer esment de la magnífica tasca realitzada pels nostres tècnics Xènia Morilla i Pedro Cordero, que van guiar i ajudar l’equip en tot moment.


  • 0

Una victòria i una derrota per José Antonio García a la 5a. jornada de boccia

Category:Boccia,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El passat dissabte 10 de març es va disputar la 5a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia al Pavelló Municipal Teresa Maria Roca de Mataró. Pel C. E. Horitzó hi va participar José Antonio García, tot i que també hi havia de jugar Francisco Benítez que, a darrera hora i per problemes personals, no va poder assistir a la cita.

José Antonio García va començar la jornada a les 9:30 hores, jugant contra Rubén Coch del Cepacet. García va fer un gran partit, tot i que va començar cedint el primer parcial per 0 a 1. A partir del segon parcial, va anar remuntant (1 a 0), (2 a 0) i (1 a 0), per acabar imposant-se per un clar 4 a 1.

En el seu segon partit, jugat a les 13:15 hores, va baixar bastant el seu nivell de joc, tot i que cal tenir en compte que s’enfrontava a l’Aleix López del C. E. Boccia 360, un magnífic jugador de boccia. Tot i que García va lluitar durant els quatre parcials, va caure derrotat per un clar 1 a 8.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.