Tot i les absències, l’equip de bàsquet en cadira de rodes comença el seu rodatge

El nou equip de bàsquet en cadira de rodes del C. E. Horitzó, amb la col.laboració del CEB Sant Jordi, ha començat el seu rodatge. Tot i que l’equip està encara incomplet i hi ha bastantes absències, s’ha realitzat la primera trobada amb cinc jugadors.

Aquesta trobada ha consistit en un entrenament lleuger i s’ha realitzat a la pista de l’IES La Serreta de Rubí. També s’ha aprofitat per explicar als assistents tots els aspectes en els que els clubs implicats estan treballant per tal que l’equip pugui començar els seus entrenaments a primers de setembre.

Hi ha encara moltes dificultats a véncer: Les pistes d’entrenament encara no s’han concretat, les cadires esportives encara no han arribat, cal engruixir el nombre de jugadors, cal aconseguir finançament per les despeses que són altes, i altres que encara fan que el conjunt estigui donant les primeres passes d’una forma un tant precària.

Tot i així, la il.lusió dels jugadors, cos tècnic i sobre tot, dels clubs que volen tirar endavant el projecte, augura un èxit del mateix a mig termini.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.