Segona derrota de l’equip B de bàsquet

C. E. HORITZÓ “B” -16- VILA DE MONTORNÉS “B” -38-

En la segona jornada de la Lliga Catalana de 4a. divisió de bàsquet adaptat, l’equip “B” del C. E. Horitzó va patir la seva segona derrota consecutiva. Aquest cop, de forma clara, el seu botxí va ser el Vila de Montornés “B”.

El partit només va estar igualat en el 1er. quart, que va acabar amb un resultat contrari als nois d’Esther Ramos de 6 a 8. A partir del segon quart i fins el final del partit, el Vila de Montornés va dominar clarament els rebots en la pintura, tant en defensa com en atac, la qual cosa va propiciar que les diferències en el marcador anessin creixent poc a poc.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Raquel Galán (6), Cristobal Galán (6), Albert Almirall (2), Alex Fortea (2), Enric Largo, Daniel Latre, Sergi Andreu i Yerai Asensio.