Victòria d’infart de l’equip “A” de bàsquet

C. E. Horitzó “A” -26- Asproseat -25-

No es podia demanar més emoció en el debut del primer equip de bàsquet en la Lliga Catalana de 1a. divisió. El convenciment en la victòria i la lluita fins l’últim minut van portar els vallessans a una victòria molt ajustada.

De fet, tot el partit va ser un seguit d’alternances en el marcador, amb parcials molt ajustats, que van provocar que cap dels dos equips agafés diferències superiors als 3 punts (10-8 al final del 1er. quart, 16-15 a la mitja part, 20-19 al final del 3er. quart i 26-25 després del xiulet final).

Pel que fa al joc de l’equip, va cometre moltes errades en les passades i en la finalització de les jugades d’atac, i greus desajustaments en la zona 2-1-2 que van provocar tirs exterior fàcils de l’Asproseat.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Joan Lupión (10), José Roldán (8), Toni Torres (6), Pablo Plaza (2), Efrain Escalona, Helena Corbella, Isaac Martínez i Julen Vergara.