Tag Archives: Vila de Montornés

  • 0

Segona derrota de l’equip B de bàsquet

Category:Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “B” -16- VILA DE MONTORNÉS “B” -38-

En la segona jornada de la Lliga Catalana de 4a. divisió de bàsquet adaptat, l’equip “B” del C. E. Horitzó va patir la seva segona derrota consecutiva. Aquest cop, de forma clara, el seu botxí va ser el Vila de Montornés “B”.

El partit només va estar igualat en el 1er. quart, que va acabar amb un resultat contrari als nois d’Esther Ramos de 6 a 8. A partir del segon quart i fins el final del partit, el Vila de Montornés va dominar clarament els rebots en la pintura, tant en defensa com en atac, la qual cosa va propiciar que les diferències en el marcador anessin creixent poc a poc.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Raquel Galán (6), Cristobal Galán (6), Albert Almirall (2), Alex Fortea (2), Enric Largo, Daniel Latre, Sergi Andreu i Yerai Asensio.


  • 0

Derrota de l’equip B de bàsquet en Copa Catalana

Category:Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “B” -6-

VILA DE MONTORNÉS “A” -22-

L’equip “B” de bàsquet, recent campió de la Lliga Catalana de 4a. divisió, va debutar amb derrota en el seu primer partit de la Copa Catalana davant el Vila de Montornés “A”. Els nois dirigits per Daniel Martínez han estat enquadrats en un grup en el qual tots els equips són de categoria superior a la seva i per això van acusar el canvi de 4a. a 3a. divisió.

Pel que fa al partit, els nois van aguantar dignament els dos primers quarts del temps reglamentari i van arribar a la mitja part amb un resultat desfavorable de 4 a 6, la qual cosa féia preveure que la segona part seria, com a mínim, igual de competida.

Però el tercer quart va ser determinant per deixar clar la categoria de cada equip i els nois de Daniel Martínez van encaixar un parcial de 0 a 10 que va sentenciar el partit. Al final, 6 a 22 pels de Montornés, que va ser un just guanyador.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Ismael Soubata (4) i Pablo Plaza (2).


  • 0

L’equip B de bàsquet guanya i es classifica 3er. de la fase regular de la Lliga Catalana

Category:Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “B” -20-

Vila de MONTORNÉS “B” -8-

L’equip B de bàsquet del C. E. Horitzó va tancar la fase regular de la Lliga Catalana de 4a Divisió de bàsquet per a discapacitats intel.lectuals, amb una magnífica victòria davanta del Vila de Montornés “B” per 12 punts de diferència.

L’equip de Dani Martínez va dominar els tres darrers quarts del partit de forma còmoda, després de cedir el primer quart degut a la fluixa defensa i als nervis de l’inici del partit. Malgrat les absències de Yeray Asensio, Ismael Soubata i Sergi Andreu, l’equip del Vallès Occidental va donar un pas endavant per classificar-se entre els 4 primers de la fase regular i així disputar la fase final de la Lliga Catalana d’aquesta categoria.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Fidel Peña (6), Pablo Plaza (4), Daniel Latre (4), Jonathan García (2) i Albert Almirall (2).


Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.