Mal final per una magnífica temporada de l’equip A de bàsquet

  • 0

Mal final per una magnífica temporada de l’equip A de bàsquet

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -13-

LLUÏSOS DE GRÀCIA “C” -43-

El primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó va patir una dura derrota en la final de la Copa Catalana de 1a. divisió davant els Lluïsos de Gràcia “C”, que posa una nota negativa a l’excel.lent temporada que havia realitzat fins el moment.

Potser el cansament, la relaxació o l’absència de l’entrenador Enric Planas van influir en el baix rendiment de l’equip “A” que es va veure superat en tot moment pel conjunt gracienc, molt més concentrat, més ràpid i més fort físicament que els vallessans.

Els barcelonins ja van agafar un avantatge de 2 a 8 al final de primer quart i el van anar augmentant amb el pas dels minuts, fins arribar a un marcador escandalós que no reflecteix la diferència real entre els dos equips.

Malgrat el mal partit de l’equip “A”, aquest fet no esborrona l’excel.lent temporada que ha realitzat el conjunt d’Enric Planas, que ha aconseguit proclamar-se Campió de Lliga i Sotscampió de Copa Catalana.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Joan Lupión (6), Toni Torres (6), José Roldan (2), Sergio De la Torre, Efrain Escalona, Helena Corbella i Jordi Aniento


Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.