Tag Archives: Copa Catalana de 1a divisió

  • 0

Mal final per una magnífica temporada de l’equip A de bàsquet

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -13-

LLUÏSOS DE GRÀCIA “C” -43-

El primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó va patir una dura derrota en la final de la Copa Catalana de 1a. divisió davant els Lluïsos de Gràcia “C”, que posa una nota negativa a l’excel.lent temporada que havia realitzat fins el moment.

Potser el cansament, la relaxació o l’absència de l’entrenador Enric Planas van influir en el baix rendiment de l’equip “A” que es va veure superat en tot moment pel conjunt gracienc, molt més concentrat, més ràpid i més fort físicament que els vallessans.

Els barcelonins ja van agafar un avantatge de 2 a 8 al final de primer quart i el van anar augmentant amb el pas dels minuts, fins arribar a un marcador escandalós que no reflecteix la diferència real entre els dos equips.

Malgrat el mal partit de l’equip “A”, aquest fet no esborrona l’excel.lent temporada que ha realitzat el conjunt d’Enric Planas, que ha aconseguit proclamar-se Campió de Lliga i Sotscampió de Copa Catalana.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Joan Lupión (6), Toni Torres (6), José Roldan (2), Sergio De la Torre, Efrain Escalona, Helena Corbella i Jordi Aniento


  • 0

L’equip A de bàsquet, a la final de Copa Catalana

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -24-

LLUÏSOS DE GRACIA “B” -13-

El primer equip de bàsquet adaptat del C. E. Horitzó va donar un pas més en la Copa Catalana de 1a. Divisió en véncer els Lluïsos de Gràcia “B” per 24 a 13 i, d’aquesta manera, classificar-se per la final d’aquesta competició que es disputarà el proper dia 2 de juny.

Després d’uns principis dubitatius, els jugadors d’Enric Planas van començar a agafar avantatges en el marcador fins arribar a la mitja part amb un tanteig favorable de 14 a 2, mercés a la bona defensa que obligava els jugadors dels Lluïsos a tirar de lluny sense gaire encert.

Ja en el tercer període els barcelonins van retallar diferències gràcies a dos triples quasi bé consecutius. En el darrer quart, les distàncies es van mantenir fins el 24 a 13 final que permet al C. E. Horitzó classificar-se per la final de Copa Catalana que disputarà davant els Lluïsos de Gràcia “C” que es van classificar primers en l’altre grup.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Torres (10), José Roldán (8), Sergi De la Torre (3), Joan Lupión (3), Helena Corbella, Jordi Aniento i Efrain Escalona.


  • 0

Victòria de l’equip “A” de bàsquet que l’apropa a la final de Copa Catalana

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -28-

REL ENCERT -16-

Segona victòria de l’equip “A” de bàsquet adaptat a discapacitats intel.lectuals en la Copa Catalana de 1a. divisió. En aquesta ocasió, el conjunt dirigit per Enric Planas va guanyar clarament al Rel Encert mercés, sobre tot, a la gran actuació de Toni Torres que, amb 22 punts va liderar l’atac dels vallessans.

Malgrat la notable absència de José Roldan, l’equip va suplir la manca dels seus punts amb una defensa molt tancada que impedia en tot moment que les torres del Rel Encert poguessin anotar fàcilment des de dintre de la pintura i amb una actuació estelar de Toni Torres que va anotar des de diverses posicions del camp. Cal destacar la lluita pels rebots de Joan Lupión i Jordi Aniento, i també el bon debut del jove Pablo Plaza, provinent de l’equip “B” i recentment incorporat al primer equip.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Torres (22), Joan Lupion (2), Jordi Aniento (2), Efrain Escalona (2), Helena Corbella, Sergio De la Torre i Pablo Plaza.

Amb aquesta victòria l’equip està a un pas de classificar-se per jugar la final de la Copa Catalana de Primera Divisió.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.