Tag Archives: Lluïsos de Gràcia C

  • 0

Un temps afegit salvador dóna la victòria a l’equip A de bàsquet

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -29- LLUÏSOS GRÀCIA “C” -27-

Victòria patida del primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó en el temps afegit, davant d’un rival temible, en la Lliga Catalana de 2a. divisió de la Federació ACELL.

Un darrer quart molt dolent en atac dels nois de Sara Zabalgo va abocar l’equip vallessà a jugar un temps afegit del qual, afortunadament, en va sortir victoriós per la mínima. El partit, per tant, va ser dominat ampliament pel C. E. Horitzó tot i que l’esmentat darrer quart va encaixar un parcial de 2 a 10 que va fer perillar el resultat final.

Pel C. E. Horitzó van anotar: José Roldán (10), Joan Lupión (9), Pablo Plaza (8) i Toni Torres (2). També van jugar Efrain Escalona, Helena Corbella i Isaac Martínez.

Amb aquesta victòria l’equip es coloca primer en seu grup de forma provisional.


  • 0

Mal final per una magnífica temporada de l’equip A de bàsquet

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -13-

LLUÏSOS DE GRÀCIA “C” -43-

El primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó va patir una dura derrota en la final de la Copa Catalana de 1a. divisió davant els Lluïsos de Gràcia “C”, que posa una nota negativa a l’excel.lent temporada que havia realitzat fins el moment.

Potser el cansament, la relaxació o l’absència de l’entrenador Enric Planas van influir en el baix rendiment de l’equip “A” que es va veure superat en tot moment pel conjunt gracienc, molt més concentrat, més ràpid i més fort físicament que els vallessans.

Els barcelonins ja van agafar un avantatge de 2 a 8 al final de primer quart i el van anar augmentant amb el pas dels minuts, fins arribar a un marcador escandalós que no reflecteix la diferència real entre els dos equips.

Malgrat el mal partit de l’equip “A”, aquest fet no esborrona l’excel.lent temporada que ha realitzat el conjunt d’Enric Planas, que ha aconseguit proclamar-se Campió de Lliga i Sotscampió de Copa Catalana.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Joan Lupión (6), Toni Torres (6), José Roldan (2), Sergio De la Torre, Efrain Escalona, Helena Corbella i Jordi Aniento


  • 0

Derrota dolorosa del primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -18-

LLUÏSOS DE GRÀCIA “C” -31-

En un partit quasi decisiu per saber qui serà el campió de Lliga Catalana de 1a. divisió de bàsquet adaptat a discapacitats intel.lectuals, el C. E. Horitzó va caure derrotat davant del jove equip C dels Lluïsos de Gràcia.

El conjunt del Vallès va notar molt la manca de rebot per l’absència de Joan Lupión a causa d’una inoportuna lesió. Tot i així, l’equip dirigit per Enric Planas va plantar cara durant el primer quart del partit. Després, ja en el segon quart, les distàncies es van anar fent mes grans cada cop fins arribar als 11 punts finals.

Pel C. E. Horitzó “A” van jugar: Toni Torres (8), José Roldán (6), Efrain Escalona (2), Jordi Aniento (2), Sergio De la Torre, Gianluca Scatena i Helena Corbella.

Tot i que les possibilitats de quedar campió han minvat molt després d’aquest resultat i que l’equip ja no depén d’ell mateix, ara cal esperar l’enfrontament que d’aquí a dues setmanes hi haurà entre l’Encert Sant Martí i els LLuïsos de Gràcia “C” i que serà decisiu. El que ja té assegurat el C. E. Horitzó és el sotscampionat de Lliga, que es pot considerar un bon resultat.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.