Festa de l’Esport Adaptat 2023 a Rubí

El dissabte 1 de juliol es va celebrar la 13a. edició de la Festa de l’Esport Adaptat que any rere any organitza el Club Esportiu Horitzó. Enguany dedicada de forma monogràfica al bàsquet adaptat a persones amb discapacitats intel.lectuals.

En aquesta edició hi van participar 9 equips de sis clubs diferents: CEB Sant Jordi de Rubí, Penya Blaugrana de Vilassar de Mar, Prodis de Terrassa, Pingüí Fupar de Terrassa, Joventut de Badalona i Club Esportiu Horitzó. Es van disputar, per tant, tres tornejos triangulars de diferent nivell, en funció de la discapacitat mitjana que tenia cada equip.

En el nivell 1 va quedar primer classificat el CEB Sant Jordi femení, segon el C. E. Horitzó “A” i tercer la Penya Blaugrana de Vilassar “A”. En el nivell 2 el campió va ser el Joventut de Badalona “B”, segon classificat l’equip “B” del C. E. Horitzó i tercer classificat Prodis de Terrassa. En el nivell 3 el campió va ser la Penya Blaugrana de Vilassar “B”, segon classificat Pingüí Fupar de Terrassa i tercer l’equip “C” del C. E. Horitzó.

En diversos aspectes del torneig hi van col.laborar l’Ajuntament de Rubí, l’Obra Social de La Caixa, l’Associació de voluntaris de La Caixa, la Federació ACELL i les pastisseries La Lyonesa, Méndez i Sant Jordi que van obsequiar a tots els assistents amb un berenar, conjuntament amb el C. E. Horitzó.

Van presidir l’acte el regidor d’esports de l’Ajuntament de Rubí Sr. Juan López, la regidora de Promoció esportiva de dona Sra. Marta Oliva i el representant de la Fundació Fedamar Sr. Pere Prat.

Cal destacar la participació de 12 voluntàries i voluntaris sense els quals no hagués estat possible la realització de l’esdeveniment i als quals agraïm profundament la seva col.laboració.

En definitiva, un any més d’una gran festa de la qual el Club Esportiu Horitzó se sent molt orgullós d’organitzar a Rubí un cop més, en el marc de la Festa Major de la ciutat.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.