Tag Archives: Ajuntament de Rubí

  • 0

L’equip de futbol 7 Horitzó-Can Mir es presenta en societat

Category:Equips de competició,Futbol 7,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El 24 de setembre serà un dia recordat pel Club Escola de futbol Can Mir i pel Club Esportiu Horitzó. Però especialment ho serà pel municipi de Rubí que, a partir d’aquesta data, ja compta amb un nou equip senior de futbol 7 de competició.

En una roda de premsa celebrada a les instal.lacions del CEF Can Mir i amb la presència de la Sra. Yolanda Ferrer, regidora de Serveis Socials, i del Sr. Juan López, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Rubí, es va presentar el nou equip de futbol 7 Horitzó-Can Mir. Varen fer d’amfitrions el president del CEF Can Mir Sr. Jordi Peiró i el del C. E. Horitzó Josep Bernabeu.

Moment de la roda de premsa de presentació de l’equip Horitzó-Can Mir

Les dues entitats, que varen signar el passat mes d’agost un conveni de col.laboració per la creació d’aquest equip, van agrair a l’ajuntament el seu recolzament i la seva ajuda per donar un pas més en l’entorn de l’esport adaptat rubinenc.

L’Horitzó-Can Mir, que està integrat per persones amb diversitat funcional, participarà en la segona divisió de la WeLeague 7 organitzada per la Fundació Fedamar i auspiciada per l’Associació Catalana d’Esport Adaptat. Actualment el conjunt rubinenc, que entrena en Xavier Mas, està integrat per 11 jugadors amb diversos tipus de discapacitat. Els entrenaments es fan els dimarts i dijous de 17,30 a 18,30 hores al CEF Can Mir.

Noticies relacionades:

http://www.alacarta.cat/connecticat/tall/futbol-inclusiu-a-rubi-amb-lequip-horitzo-can-mir

https://www.rubitv.cat/noticia/3445/es/presenta/nou/equip/futbol/adaptat/horitzo/can/mir/punt/competir

https://www.totrubi.cat/actualitat/esports/nou-equip-de-futbol-a-rubi-integrat-per-persones-amb-discapacitat_2073229102.html

http://www.diariderubi.com/noticia.php?i=34320&k=l%92equip-de-diversitat-funcional-del-can-mir-horitzo,-a-punt-per-la-lliga

https://www.elperiodico.com/es/rubi/20190926/rubi-tiene-un-nuevo-equipo-de-futbol-7-para-personas-con-diversidad-funcional-7653527?utm_source=twitter-dogtrack&utm_medium=social&utm_campaign=cm-locales-rubi_ep


  • 0

El club participa en els actes del Dia Internacional de les Persones amb diversitat funcional a Rubí

Category:Club,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

El Club Esportiu Horitzó va ser una de les entitats participants en els actes de celebració del Día Internacional de les persones amb diversitat funcional, que es van celebrar a Rubí el passat diumenge dia 2 de desembre.

Aquesta participació es va veure implementada en una taula informativa i en la gestió, conjuntament amb AVAN, d’un servei de bar per a totes aquelles persones que es van acostar a la Plaça del Doctor Guardiet de Rubí.

El club va comptar amb la col.laboració de 2 voluntaris que van ajudar en tasques de divulgació de l’entitat i de servei de begudes i menjar en el bar.


  • 0

Els equips de bàsquet adaptat reben el Rubeo d’Or de l’Ajuntament de Rubí

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Notícies Tags : 

El divendres 9 de novembre, en un acte multitudinari celebrat al Teatre La Sala de Rubí, els equips de bàsquet adaptat del Club Esportiu Horitzó van rebre el Rubeo d’Or de l’Ajuntament del municipi pels mèrits esportius aconseguits la temporada passada.

En concret l’equip “A” de bàsquet el va rebre per aconseguir el títol de Campió de la Lliga Catalana de 1a divisió que organitza la federació ACELL i l’equip “B” per quedar Campió de la mateixa competició en la 4a. divisió.

Amb aquests reconeixements es fa justicia al treball i l’esforç dels jugadors, tècnics i voluntaris que han recolzat la nostra secció de bàsquet de competició


Cerca al web…

10/11/2019: HORITZÓ CAN MIR -10- ADISGA GAVÀ -1-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

9/11/2019: C.E. HORITZÓ A -42- LLUÏSOS DE GRÀCIA “E” -14-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

9/11/2019: C.E. HORITZÓ B -14- REL ATTACKS-25-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Col.labora amb nosaltres

Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.
Powered by