Exitosa jornada de portes obertes al CEF Can Mir

Novembre 2019 – Jornada de portes obertes de futbol al CEF Can Mir

El diumenge 24 de novembre, a les instal.lacions del Club Escola de Futbol de Can Mir, es va celebrar una jornada de portes obertes dirigida, fonamentalment, als nens i nenes de l’Associació Rubí TEA. L’esmentada jornada, en la qual hi va col.laborar el C. E. Horitzó va constar d’un entrenament en la pista de futbol sala davant la presència dels pares i familiars de una desena de nens i nenes que pertanyen a l’esmentada associació Rubí TEA.


Widget not in any sidebars

L’objectiu d’aquesta jornada, tal i com va explicar el Sr. Jordi Peiró, president del CEF Can Mir, és que els infants probin durant unes setmanes com és un entrenament de futbol i se sentin a gust amb els tècnics, companys i entitats que organitzen els entrenaments. A partir del gener s’espera que la major part d’aquests nens s’inscriguin a l’equip, que s’anomenarà Can Mir-Horitzó.

Aquest equip, que en una fase inicial, només entrenarà, ha de ser també la pedrera de l’equip de futbol 7 Horitzó-Can Mir que ha estat de nova creació aquesta temporada i que està aconseguint èxits esportius rellevants en la Weleague7.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.