L’Horitzó-Can Mir de futbol 7 venç a Sitges i és encara més líder

U. E. SITGES -1-

HORITZÓ-CAN MIR -5-

En un partit que no passarà a la història pel seu bon joc, l’Horitzó-Can Mir de futbol 7 es va endur els tres punts del complicat camp de la U.E. Sitges i ara és encara més líder de la 2a. divisió de la Weleague7 i es proclama virtualment campió d’hivern.

L’equip rubinenc va plantejar el seu partit des d’una defensa consistent i sense donar massa concesions a l’atac de l’equip local. Com sempre, la línia de tres de la part del darrera de l’equip va ser pràcticament inexpugnable i Carlos Pino n’era el rei d’aquesta part de l’equip. Així va ser com va caure el primer gol obra del “caçador” Ayoub El Kassah, que marca pràcticament en cada partit.

La sorpresa va venir en el segon quart quan un mal rebuig del porter rubinenc Miquel Patón va suposar l’empat per la U.E. Sitges. Amb l’incertesa en el marcador es va arribar a la mitja part, però aquesta incertesa va durar pocs minuts perquè, primer Ayub El Kassah de nou i després un gran gol de Rubén Martín van posar el 1 a 3 en un vist i no vist. En el darrer quart l’equip rubinenc va rematar la feina amb un tercer gol d’Ayoub i un altre de Juan Girón.

En resum, partit espés dels nois de Xavier Mas, però un gran resultat davant d’una U. E. Sitges que va intentar-ho tot per endur-se el partit. Ara, més líders que mai, l’equip arribarà al proper any com a campió d’hivern de la Weleague7 en la seva 2a. divisió.