Tag Archives: Rubí TEA

  • 0

Exitosa jornada de portes obertes al CEF Can Mir

Category:Equips de competició,Futbol 7,Futbol sala,Grups d’iniciació,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies,Promoció esportiva Tags : 

El diumenge 24 de novembre, a les instal.lacions del Club Escola de Futbol de Can Mir, es va celebrar una jornada de portes obertes dirigida, fonamentalment, als nens i nenes de l’Associació Rubí TEA. L’esmentada jornada, en la qual hi va col.laborar el C. E. Horitzó va constar d’un entrenament en la pista de futbol sala davant la presència dels pares i familiars de una desena de nens i nenes que pertanyen a l’esmentada associació Rubí TEA.


Widget not in any sidebars

L’objectiu d’aquesta jornada, tal i com va explicar el Sr. Jordi Peiró, president del CEF Can Mir, és que els infants probin durant unes setmanes com és un entrenament de futbol i se sentin a gust amb els tècnics, companys i entitats que organitzen els entrenaments. A partir del gener s’espera que la major part d’aquests nens s’inscriguin a l’equip, que s’anomenarà Can Mir-Horitzó.

Aquest equip, que en una fase inicial, només entrenarà, ha de ser també la pedrera de l’equip de futbol 7 Horitzó-Can Mir que ha estat de nova creació aquesta temporada i que està aconseguint èxits esportius rellevants en la Weleague7.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.