Els equips de bàsquet inicien la temporada 2018-2019

Els primers en iniciar les activitats esportives per la temporada 2018-2019 que tot just arrenca han estat els dos equips de bàsquet adaptat de competició. Els jugadors i cos tècnic dels equips “A” i “B” del club es van donar cita ahir, día 3 de setembre, al Pavelló de Sant Llorenç de Terrassa per tal de començar la pretemporada.

Absències

Per l’equip “A” la temporada comença amb les baixes sensibles de Sergio De la Torre, que deixa el bàsquet de competició, i la de Toni Torres, que estarà recuperant-se durant uns mesos d’un accident sofert durant l’estiu. També serà baixa l’entrenador Enric Planas que deixa l’equip per motius personals.

Per la seva part, l’equip “B” tindrà les baixes sensibles d’Ismael Soubata, que ho deixa per un canvi de domicili, i de Pablo Plaza, que s’incorporarà al primer equip.

Cares noves

Les novetats en l’equip “A” son: la incorporació de Pablo Plaza, procedent de l’equip “B”, i el fitxatge de Sara Zabalgo com entrenadora del conjunt que milita a 1a. divisió.

Per part de l’equip “B”, s’incorporen dos nous jugadors: Cristobal Galán i Milenko Svarko, que esperem que estiguin molts anys amb nosaltres.

Amb totes aquestes novetats, els dos equips han començat a exercitar-se en la pista, amb l’esperança que aquesta sigui una temporada plena d’èxits i alegries.

Molta sort a tots!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.