Tag Archives: Equips de bàsquet discapacitats intel.lectuals

  • 0

Rubeo d’or 2019 pels equips de bàsquet del C. E. Horitzó

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Club,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

En un acte institucional celebrat el 22 de novembre al teatre La Sala de Rubí, els equips de bàsquet del Club Esportiu Horitzó van recollir el Rubeo d’Or 2019 pels resultats obtinguts durant la temporada 2018-2019. L’entrega del premi va anar a càrrec de l’alcaldesa de Rubí, Sra. Anna Maria Martínez i del Regidor d’Esports de l’ajuntament rubinenc, Sr. Juan López.

L’equip A ho va fer per haver aconseguit el doblet de Lliga i Copa Catalanes de 2a. divisió, mentre que l’equip B va aconseguir el campionat de Lliga de 4a. divisió.

Per part del primer equip va recollir el premi 7 dels jugadors del planté i la seva entrenadora, Sara Zabalgo. Per part de l’equip “B” van pujar a l’escenari tres dels jugadors i la seva entrenadora Esther Ramos.

 


  • 0

Els equips de bàsquet inicien la temporada 2018-2019

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

Els primers en iniciar les activitats esportives per la temporada 2018-2019 que tot just arrenca han estat els dos equips de bàsquet adaptat de competició. Els jugadors i cos tècnic dels equips “A” i “B” del club es van donar cita ahir, día 3 de setembre, al Pavelló de Sant Llorenç de Terrassa per tal de començar la pretemporada.

Absències

Per l’equip “A” la temporada comença amb les baixes sensibles de Sergio De la Torre, que deixa el bàsquet de competició, i la de Toni Torres, que estarà recuperant-se durant uns mesos d’un accident sofert durant l’estiu. També serà baixa l’entrenador Enric Planas que deixa l’equip per motius personals.

Per la seva part, l’equip “B” tindrà les baixes sensibles d’Ismael Soubata, que ho deixa per un canvi de domicili, i de Pablo Plaza, que s’incorporarà al primer equip.

Cares noves

Les novetats en l’equip “A” son: la incorporació de Pablo Plaza, procedent de l’equip “B”, i el fitxatge de Sara Zabalgo com entrenadora del conjunt que milita a 1a. divisió.

Per part de l’equip “B”, s’incorporen dos nous jugadors: Cristobal Galán i Milenko Svarko, que esperem que estiguin molts anys amb nosaltres.

Amb totes aquestes novetats, els dos equips han començat a exercitar-se en la pista, amb l’esperança que aquesta sigui una temporada plena d’èxits i alegries.

Molta sort a tots!


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.