Derrota de l’equip B de bàsquet en Copa Catalana

C. E. HORITZÓ “B” -6-

VILA DE MONTORNÉS “A” -22-

L’equip “B” de bàsquet, recent campió de la Lliga Catalana de 4a. divisió, va debutar amb derrota en el seu primer partit de la Copa Catalana davant el Vila de Montornés “A”. Els nois dirigits per Daniel Martínez han estat enquadrats en un grup en el qual tots els equips són de categoria superior a la seva i per això van acusar el canvi de 4a. a 3a. divisió.

Pel que fa al partit, els nois van aguantar dignament els dos primers quarts del temps reglamentari i van arribar a la mitja part amb un resultat desfavorable de 4 a 6, la qual cosa féia preveure que la segona part seria, com a mínim, igual de competida.

Però el tercer quart va ser determinant per deixar clar la categoria de cada equip i els nois de Daniel Martínez van encaixar un parcial de 0 a 10 que va sentenciar el partit. Al final, 6 a 22 pels de Montornés, que va ser un just guanyador.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Ismael Soubata (4) i Pablo Plaza (2).