Tag Archives: Copa Catalana de 3a divisió

  • 0

L’equip B de bàsquet cau derrotat en la final i es proclama sotscampió de Copa

Category:Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “B” -19-

ALFA TEGAR “A” -26-

En la final de la Copa Catalana de 3a. divisió B, el segon equip del C. E. Horitzó va perdre davant l’Alfa Tegar “A” de Vilanova i la Geltrú, en un partit molt desigual pel que fa al físic dels jugadors d’ambdós equips.

El del Garraf, molt més alts i forts que els nois de Daniel Martínez van superar en tot moment l’equip vallessà que prou va fer en mantenir un marcador digne i, en moments puntuals del partit, estar frec a frec amb l’equip de Vilanova.

El partit ja es va decantar durant el primer quart, al final del qual ja es va arribar amb un 4 a 10 contrari als jugadors del C. E. Horitzó. Després, els avantatges es van anar nivellant, fins arribar als 7 punts d’avantatge final dels garrafencs.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Pablo Plaza (9), Ismael Soubata (4), Fidel Peña (4), Adrià Cubillas (2), Albert Almirall, Sergi Andreu, Seth Ortega, Daniel Latre, Jonathan García i Yerai Asensio.

Tot i caure derrotats, l’equip B es proclama sotscampió de Copa Catalana de 3a divisió B, tantcant una temporada fantàstica.


  • 0

L’equip B de bàsquet perd el seu segon partit de Copa

Category:Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “B” -9-

STO. TOMAS PARDO -22-

En la segona jornada de la Copa Catalana de 3a. divisió, l’equip B de bàsquet del C. E. Horitzó va seguir notant el canvi de categoria i el fet d’haver de lluitar tots els partits amb equips de 3a. divisió. En aquest cas, els nois entrenats per Dani Martínez ja es van deixar escapar el partit des dels primers instants, encaixant un parcial de 0-10 que va condicionar la resta del temps de joc.

A partir del 2on. quart el partit es va nivellar i les diferències entre els dos equips es van anar suavitzant. Fins i tot, el 3er. quart va ser pels vallessans per un parcial de 4 a 2. Però el resultat final ja estava sentenciat des del primer període.

Pablo Plaza va portar la direcció de joc, però el d’ahir no va ser el seu millor partit i va cometre clares errades en el tir i en els contraatacs. Adrià Cubillas va estar molt lluitador però poc encertat en el tir durant tot el partit. Per destacar un nom, potser Ismel Soubata va estar més a to que la resta i va acabar sent el màxim encistellador de l’equip.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Ismael Soubata (5) i Pablo Plaza (4).


  • 0

Derrota de l’equip B de bàsquet en Copa Catalana

Category:Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “B” -6-

VILA DE MONTORNÉS “A” -22-

L’equip “B” de bàsquet, recent campió de la Lliga Catalana de 4a. divisió, va debutar amb derrota en el seu primer partit de la Copa Catalana davant el Vila de Montornés “A”. Els nois dirigits per Daniel Martínez han estat enquadrats en un grup en el qual tots els equips són de categoria superior a la seva i per això van acusar el canvi de 4a. a 3a. divisió.

Pel que fa al partit, els nois van aguantar dignament els dos primers quarts del temps reglamentari i van arribar a la mitja part amb un resultat desfavorable de 4 a 6, la qual cosa féia preveure que la segona part seria, com a mínim, igual de competida.

Però el tercer quart va ser determinant per deixar clar la categoria de cada equip i els nois de Daniel Martínez van encaixar un parcial de 0 a 10 que va sentenciar el partit. Al final, 6 a 22 pels de Montornés, que va ser un just guanyador.

Pel C. E. Horitzó van anotar: Ismael Soubata (4) i Pablo Plaza (2).


Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.