4rt. lloc per José Antonio García en el Campionat de Catalunya de Boccia, categoria BC3

La ciutat de Blanes va acollir el passat 4 de juny el Campionat de Catalunya absolut de Boccia. A causa d’algunes baixes de darrera hora José Antonio García va poder entrar a participar en aquest torneig juntament amb els millors jugadors catalans d’aquest esport, en la categoria BC3.

José Antonio va disputar l’eliminatòria prèvia davant Adrià Abadia del Cepacet, contra qui va perdre per 7 a 1. Tot i així es va classificar per les semifinals, que va disputar davant Verònica Pàmies del Gueopic Boccia Molins, que va véncer García per un clar 15 a 0.

Finalment, va disputar el 3er. i 4rt. lloc de nou davant Adrià Abadia, que també s’havia classificat per l’altra banda del quadre. José Antonio va perdre de nou, aquest cop per 9 a 0 i va quedar 4rt classificat dels 6 participants que hi va haver en aquest Campionat de Catalunya de categoria BC3.

Tot i que els resultats no van acompanyar, el fet de la classificació de José Antonio García ja és un èxit per sí mateix. Enhorabona Jose.