A un pas de la lliga

L’equip “B” de bàsquet adaptat del Club Esportiu Horitzó va guanyar de forma clara el C. B. Martorell per 34 a 22 i d’aquesta manera es queda només a una victòria del títol de la Lliga Catalana de 4a. divisió.

El partit davant el C. B. Martorell va tenir una primera part molt disputada, amb un frec a frec en el marcador i amb lleugeríssims avantatges per un i altre equip. Al descans el lluminós marcava un 16 a 15 favorable als nois de Sergi Romero.

Pero a la segona part tot va canviar i els jugadors del C. E. Horitzó van imposar el seu ritme de joc, van apretar en defensa i van llençar ràpids contraatacs a la cistella del C. B. Martorell. Així les coses, les distàncies es van anar fent més grans i el partit va caure decantat cap el costat vallessà per un avantatge final de 12 punts.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Jordi Cuevas (16), Laura Lucero (10), Daniel Latre (4), Albert Almirall (4), Yerai Asensio, Joan Llaonart, Fidel Peña i Cristian Menjívar.

Ara, el C. E. Horitzó es jugarà el títol de lliga el proper dia 10 de juny davant el Llamps “B”. Una victòria els farà campions.