Grups d’iniciació

Els Grups d’Iniciació Esportiva per a Discapacitats (GIED) son agrupacions de persones que estan afectades per una discapacitat o malaltia discapacitant que desitgen realitzar una mateixa activitat  física o esportiva adaptada, de forma sistemàtica i continuada, en un mateix entorn geogràfic, sense que aquesta activitat comporti entrar en l’entorn de la competició.

Els objectius d’aquests grups són:

-Potenciar la rehabilitació de la persona discapacitada o amb malaltia discapacitant, en les seves vessants física, psicològica i social, mitjançant la pràctica d’un esport adaptat de manteniment, no competitiu, que millori la seva qualitat de vida.

-Ensenyar la tècnica bàsica de la modalitat esportiva que cada persona hagi escollit lliurement, sempre que aquella no estigui contraindicada clínicament per les característiques de la seva discapacitat.

-Col·laborar en la progressiva adaptació de les infraestructures esportives públiques i privades dels municipis on s’implementi el projecte dels grups, mitjançant la generació de demanda d’activitats adaptades.

-Contribuir a la progressiva integració d’esportistes discapacitats en clubs i entitats que no siguin específicament per a persones discapacitades, en els que puguin realitzar la mateixa activitat esportiva que realitzaven amb el nostre club, d’una forma normalitzada.

Actualment, els GIED en actiu són els següents

Bàsquet: Terrassa i Rubí

Boccia: Terrassa

Futbol 7: Rubí- Can Mir

Gimnàstica/ Pilates: Rubí, Cerdanyola

Hidroteràpia/Aquagym : Rubí, Rubí 2

Ioga: Terrassa, Rubí

Natació adaptada: Terrassa, Rubí, Cerdanyola i Sabadell

Multiesport: Sabadell, Rubí

Terapia aquàtica individual: Terrassa i Rubí


20/10/2019: HORITZÓ CAN MIR -5- ADIAM PINEDA -0-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

19/10/2019: C.E. HORITZÓ A -38- REL -28-

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Cerca al web…

Comentaris

    Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.
    Powered by