Futbol 7

El futbol és, sense cap mena de dubte, l’esport més practicat i que capta més l’atenció del gran públic i dels mitjans de comunicació. En aquest entorn, el Club Esportiu Horitzó vol oferir una especialitat del futbol molt practicada per les persones amb discapacitats intel.lectuals o la paràlisis cerebral, el futbol 7.

Aquesta especialitat del futbol es juga en dues parts de 24 minuts en la meitat d’un camp de futbol tradicional, utilitzant les línies de banda com a línia de fons i posant allà les porteries.

Gràcies al conveni establer amb el Club Escola de Futbol de Can Mir de Rubí, la nostra entitat disposa d’un grupet de nens i nenes que practiquen aquest esport de forma sistemàtica i continuada. El grup RUBÍ TEA està organitzat conjuntament per les dues entitats i, juntament amb l’Associació RUBÍ TEA, de la qual en són socis els nens participants en l’activitat, pretén ser un pas formatiu cap a la incorporació futura d’aquests jugadors als equips de competició HORITZÓ-CAN MIR que disputen la Weleague7 que organitza la Fundació Fedamar.