Futbol 7

El futbol és, sense cap mena de dubte, l’esport més practicat i que capta més l’atenció del gran públic i dels mitjans de comunicació. En aquest entorn, el Club Esportiu Horitzó vol oferir una especialitat del futbol molt practicada per les persones amb discapacitats intel.lectuals o la paràlisis cerebral, el futbol 7.

Aquesta especialitat del futbol es juga en dues parts de 24 minuts en la meitat d’un camp de futbol tradicional, utilitzant les línies de banda com a línia de fons i posant allà les porteries.

Gràcies al conveni establer amb el Club Escola de Futbol de Can Mir de Rubí, la nostra entitat disposa d’un grupet de noies i noies que practiquen aquest esport de forma sistemàtica i continuada. El grup CAN MIR-HORITZÓ està organitzat conjuntament per les dues entitats i pretén ser un pas formatiu cap a la incorporació futura d’aquests jugadors a l’equip de competició HORITZÓ-CAN MIR.


L’equip de futbol 7 repren els entrenaments

This slideshow requires JavaScript.

Col.labora amb nosaltres

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.