Victòria del primer equip de bàsquet davant els LLuïsos de Gràcia “A”

C. E. HORITZÓ “A” -36- LLUÏSOS DE GRÀCIA ACIDH “A” -19-

Victòria de prestigi, i en certa manera imprevista, del primer equip de bàsquet del C. E. Horitzó davant d’un rival més potent que va acusar els canvis en la normativa del joc i va estranyar la pista del CEM Mundet fins a tal punt que va caure derrotat per 17 punts de diferència.

Per la seva part, els nois del C. E. Horitzó van tenir un partit sense gaire tensió a la pista i això els va venir bé per anar desenvolupant el seu joc d’atac en el què Juan Pareja va brillar amb llum pròpia anotant 22 punts i recolzant l’equip en el rebot, en la defensa i fins i tot pujant la pilota en atac, quan era necessari.

Els jugadors que acostumen a tenir menys minuts de joc també van contribuïr en la victòria amb punts i amb intensitat defensiva. Tot això va quedar evident en el tanteig del segon quart en el que el C. E. Horitzó va endosar un 16 a 0 als graciencs, del que ja no es van poder recuperar.

El rival, un equip que provenia de Lliga Preferent, va acusar els canvis en la normativa de joc i es va trobar incòmode en la pista durant tot el partit.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Juan Pareja (22), Pablo Plaza (8), Efrain Escalona (4), Cristobal Galan (2), Toni Torres, Darek Vera, Isaac García, Helena Corbella i Alexandra Ferré.