Remuntada insuficient de l’equip “B” de bàsquet en Lliga Catalana

C. E. HORITZÓ “B” -22- PINGÜÍ FUPAR -24-

Nova derrota del segon equip de bàsquet, aquest cop en la Lliga Catalana de 4a. divisió, davant el Pingüí Fupar de Terrassa.

L’equip rubinenc va començar tou en defensa i molt desconcentrat en atac, de forma que el primer quart va acabar amb avantatge del conjunt egarenc per 6 a 0. El segon quart va transcórrer pels mateixos camins de superioritat egarenca, tot i que els jugadors de Sergi Romero van començar a anotar alguns punts. A la mitja part el marcador reflectia un desavantatge rubinenc de 14 a 4.

Però en el tercer període el partit va ser molt més nivellat. Aquest període va acabar amb empat a 8 punts per un marcador global de 22 a 12, encara pel Pingüí. Tot semblava sentenciat quan, en el darrer període, el C. E. Horitzó va anar remuntant punts fins empatar el partit a 22. Una remuntada que no va arribar a bon final mercés a una cistella a darrera hora del Pingüí Fupar que els donava la victòria final.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Laura Lucero (8), Jordi Cuevas (4), Joan Llaonart (4), Daniel Latre (2), Albert Almirall (2), Yerai Asensio (2), Fidel Peña i Cristian Menjibar.