Un mal día per l’Àngel Pérez

El passat diumenge 3 d’abril es va celebrar la 6a. jornada de la Lliga Catalana de Boccia, amb la participació del jugador del C. E. Horitzó Àngel Pérez en la categoria BC3. L’Àngel no va tenir un bon día pel que fa als resultats, que varen ser els següents:

En el seu primer partit es va enfrontar a Josep Jolonch del C. E. Esbonat. Pérez va començar molt fred el partit i va encaixar dos parcials de 4 a 0 en contra que ja van posar molt difícil la possible remuntada. Tot i així, l’orgull de l’egarenc va aflorir en el tercer i el quart parcials, que va guanyar per 0 a 1 i 0 a 1, per un total final de 8 a 2 favorable a Jolonch.

El seu segon partit el va disputar davant Maria Dolores Hidalgo de l’A.E. Catalònia. Aquí l’Àngel va començar bé guanyant el primer parcial per 1 a 0, però a partir d’aleshores els tantejos en contra del segon parcial (0 a 6) i del quart parcial (0 a 5) van efonsar-lo en una derrota molt més abultada que no pas reflectia el seu joc, per un marcador final de 3 a 11, que va maquillar la seva victòria en el tercer parcial per 2 a 0.

En realitat, no va ser un bon día per l’Àngel Pérez, que en moments puntuals va tenir els partits sota control i en altres moments va ser dominat pels seus rivals.