Tancament de temporada dels equips de futbol 7 de l’Horitzó Can Mir

El diumenge 4 de juliol es va celebrar al Camp de Futbol Germans Gonzalvo de Mollet ja jornada de tancament de la Weleague7 pel que fa a la temporada 2020-2021. En aquest Clossing Day hi van participar els 22 equips que han estat disputant la Weleague durant la temporada, per tal de decidir els llocs finals de cadescun d’ells.

L’equip A sísè classificat del Grup A1 (Primera Divisió)

El primer equip de l’Horitzó Can Mir va disputar el 5è i 6è lloc davant el Moncada C. F. El partit, que va acabar amb un clar marcador de 1 a 8 favorable al Moncada es va jugar a les 12 del migdia sota un sol de justicia i això va afectar els jugadors de Xavi Mas, alguns dels quals ja havien disputat el seu partit amb l’equip B. Tot i així, el Moncada va ser molt superior i només un gol de Ruben Martín va maquillar el marcador final. Per tant, 6è lloc del Grup A1 per l’Horitzó Can Mir “A”.

L’Horitzó Can Mir “B” cinquè classificat del Grup B1 (Segona Divisió)

Pel que fa a l’equip “B”, cal dir que havia de jugar davant la Unió Esportiva Sitges, però aquest equip no va poder acudir a la cita per positius de COVID 19. Així doncs, els rubinencs van disputar un amistós davant l’Anoia, que va acabar amb un meritós empat a 4 gols. El conjunt de Xavi Mas va haver de remuntar un marcador en contra i, a base de lluita, ho va fer amb gols de Moha Katchcha, Ayoub El Kassah i Jesús Ramos, que en va fer un des de mig camp que va aixecar els aplaudiments de tot el públic. En definitiva, 5è lloc molt meritori de l’Horitzó Can Mir “B” en el Grup B1.

Una excel.lent organització

La jornada va estar molt ben organitzada, amb les mesures de seguretat adients pel moment de pandèmia que estem vivint i, tant el Mollet C. F. com la Fundació Fedamar van intentar en tot moment que els equips es sentíssin com a casa seva, atenent totes les necessitats per tal que la jornada es desenvolupés amb èxit.

Al finalitzar els partits, es va procedir a l’entrega de medalles i trofejos. En aquesta cerimonia l’equip “A” de l’Horitzó Can Mir va poder recollir el trofeig com a campió de 2a. divisió de la temporada 2019-2020 que no es va poder entregar en el seu moment a causa del tancament d’activitats per la pandèmia de la COVID 19.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.