El C. E. Horitzó i el C. N. Terrassa renoven el seu conveni de col.laboració

El 27 de juliol el Club Esportiu Horitzó i el Club Natació Terrassa han renovat el conveni de col.laboració entre les dues entitats, mitjançant el qual el C. E. Horitzó podrà utilitzar les instal.lacions del C. N. Terrassa per la propera temporada 2021-2022 per realitzar les seves activitats d’esport adaptat. En concret, per la natació i el bàsquet adaptat a discapacitats intel.lectuals.

Per part del C. N. Terrassa, ha signat el conveni el seu president, Sr. Joan Herrera, mentre que per part del C. E. Horitzó ho ha fet el seu president Josep Bernabeu.

La renovació d’aquest conveni permetrà, d’una banda, seguir treballant els tres grups de natació adaptada i les teràpies aquàtiques individuals en la piscina olímpica del club egarenc i per l’altra, donar continuïtat als entrenaments dels equips de competició de bàsquet adaptat els dilluns i dimecres, a les pistes que té el club al Pla de Bonaire.

Els dos presidents s’han felicitat per la renovació del conveni i han comentat el seu desig de seguir col.laborant en aquests i altres projectes conjunts que puguin sorgir.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.