Segona edició del Qbasquet+ a Terrassa

  • 0

Segona edició del Qbasquet+ a Terrassa

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies,Promoció esportiva Tags : 

El passat dissabte 25 de novembre es va celebrar la segona edició del Qbasquet+ a Terrassa, organitzada per la Federación Española de Baloncesto i amb la presència com a “plat fort” del ex-jugador del Real Madrid i de la Selecció Espanyola Fernando Romay, que actualment exerceix com a embaixador de la Federació estatal.

En aquesta edició hi van participar jugadors amb discapacitat intel.lectual provinents del Club Esportiu Horitzó, PRODIS, C. E. Màgics i els SESE. L’esdeveniment va tenir lloc al Pavelló de Can Jofresa de Terrassa i va consistir en un entrenament amb cinc postes, en les quals els jugadors van poder mostrar les seves habilitats individuals i en equip.

Pel C. E. Horitzó hi van participar 14 jugadors dels equips de bàsquet adaptat A i B que estan disputant aquesta temporada la Lliga Catalana que organitza la Federació ACELL. Tots els participants i els familiars i amics que els van acompanyar van poder fer-se fotografies amb Fernando Romay i intercanviar impressions amb l’ex-jugador internacional de bàsquet.

La jornada va estar organitzada pel tècnic de la Federación Española de Baloncesto, David Calzada, i va comptar amb la participació d’un nombrós grup de voluntaris de l’empresa egarenca Kern Pharma.


Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

L’equip de futbol 7 repren els entrenaments

This slideshow requires JavaScript.

Col.labora amb nosaltres

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.