Tag Archives: +QBasquet

  • 0

Torna el +Qbasquet para todos de la Federació Espanyola de Bàsquet

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Club,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies,Promoció esportiva Tags : 

Tretze jugadors de bàsquet dels dos equips de competició del Club Esportiu Horitzó van participar el dissabte dia 18 de gener en una edició més del “+Qbasquet para todos” que annualment organitza la Federació Espanyola de Bàsquet.

Aquest any, hem pogut gaudir un cop més de la presència d’un dels embaixadors de la FEB més actius i que més atrauen l’atenció, com és en Fernando Romay, que va dinamitzar el matí compartint jocs i rises amb els més de 50 esportistes que es van reunir al Pavelló de Can Jofresa de Terrassa.

A més, tots els participants van poder fer-se fotografies amb Fernando Romay i se’ls va obsequiar amb una samarreta commemorativa de l’acte i una pilota signada per l’exjugador internacional espanyol.


  • 0

Els equips de bàsquet participen en el “+Qbasquet para todos” a Terrassa

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

Nou jugadors i dos tècnics dels equips de bàsquet adaptat del club van participar el passat día 24 de novembre en el “Qbasquet para todos” que, organitzat per la Federación Española de Baloncesto es va celebrar un any més al Pavelló de Can Jofresa de Terrassa.

L’esdeveniment, que es va celebrar per tercer any a la ciutat egarenca, va comptar amb la col.laboració de la Fundació Catalana del Bàsquet i els voluntaris de l’empresa Kern Pharma. També va assistir-hi,  en representació de l’ajuntament de la ciutat, la seva Regidora d’Esports, la Sra. Eva Candela.

Quasi bé una centena de jugadors amb discapacitat intel.lectual de diversos equips de la província de Barcelona van poder gaudir d’una matinal d’esport i lleure, i fer un entrenament acompanyats de la ex-jugadora de la selecció espanyola de bàsquet, Anna Junyent. Tots els participants van ser obsequiats amb una camiseta i una medalla commemorativa de l’esdeveniment.


  • 0

Segona edició del Qbasquet+ a Terrassa

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies,Promoció esportiva Tags : 

El passat dissabte 25 de novembre es va celebrar la segona edició del Qbasquet+ a Terrassa, organitzada per la Federación Española de Baloncesto i amb la presència com a “plat fort” del ex-jugador del Real Madrid i de la Selecció Espanyola Fernando Romay, que actualment exerceix com a embaixador de la Federació estatal.

En aquesta edició hi van participar jugadors amb discapacitat intel.lectual provinents del Club Esportiu Horitzó, PRODIS, C. E. Màgics i els SESE. L’esdeveniment va tenir lloc al Pavelló de Can Jofresa de Terrassa i va consistir en un entrenament amb cinc postes, en les quals els jugadors van poder mostrar les seves habilitats individuals i en equip.

Pel C. E. Horitzó hi van participar 14 jugadors dels equips de bàsquet adaptat A i B que estan disputant aquesta temporada la Lliga Catalana que organitza la Federació ACELL. Tots els participants i els familiars i amics que els van acompanyar van poder fer-se fotografies amb Fernando Romay i intercanviar impressions amb l’ex-jugador internacional de bàsquet.

La jornada va estar organitzada pel tècnic de la Federación Española de Baloncesto, David Calzada, i va comptar amb la participació d’un nombrós grup de voluntaris de l’empresa egarenca Kern Pharma.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.