L’Horitzó-Can Mir “B” treu un valuós empat davant del Mollet C.F. “B”

HORITZÓ-CAN MIR “B” -3-

MOLLET C.F. -3-

Partit disputadíssim el que es va viure el diumenge 2 de maig a la Zona Esportiva Municipal de Can Mir de Rubí entre l’equip “B” de l’Horitzó-Can Mir i l’equip “B” del Mollet C.F., corresponent a la  3a. jornada del grup B-1 de la Weleague.

Va ser un partit d’alternatives en el que es va avançar l’equip de Mollet gràcies a un gol en el primer quart que els rubinencs van replicar amb un altre de Moha Katchcha. Ja en el segon quart es van avançar els visitants i amb el 1 a 2 es va arribar a la mitja part. En la represa, un gol d’Ayoub El Kassah va tornar a igualar el partit i ja en el darrer període va tornar a passar el mateix: gol del de l’equip de Mollet que els va posar per davant en el marcador i en el darrer sospir, un altre d’Ayoub El Kassah per establir el resultat final d’empat a 3 en el marcador.

Per l’Horitzó-Can Mir “B” van jugar: Sergio González, Oriol Irisarri, Moha Katchcha, Efrain Escalona, José Manuel Maria, Ayoub El Kassah i Xavier López