Tag Archives: Horitzó-Can Mir B

  • 0

Estrena amb derrota de l’equip B de l’Horitzó-Can Mir a la Weleague7

Category:Equips de competició,Futbol 7,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies,Promoció esportiva Tags : 

El nou equip “B” de futbol 7 per a persones amb diversitat funcional es va estrenar el diumenge 11 d’abril en la 2a. divisió de la Weleague7 que organitza la Fundació Fedamar. Ho va fer amb una derrota molt digna davant el potent Terra Negra de Barcelona que se’n va endur el partit per 1 a 4.

En una matinal ennuvolada i plujosa els dos equips van saltar al camp per fer el debut en la 1a jornada del grup B de 2a divisió. L’equip barceloní va dominar el joc i també el marcador, fent parcials de 0-2 en el primer quart, 0-1 en el segon i 0-1 en el tercer. En canvi, en el darrer període l’equip de casa va dominar el tanteig per 1-0 mercés a un gol de Moha Katchcha, que va estar molt lluitador durant tot el partit. Al final 1 a 4 per l’equip visitant que se’n va endur els tres punts de la Zona Esportiva Municipal de Can Mir.

La propera jornada l’equip B de l’Horitzó Can Mir visitarà el camp del Unificació de Bellvitge en horari encara per determinar.


  • 0

L’equip B HORITZÓ-CAN MIR de futbol 7 debutarà el proper dia 11 d’abril

Category:Equips de competició,Futbol 7,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

Si res es torça, el proper cap de setmana dels dies 10 i 11 d’abril s’iniciarà la segona edició de la Weleague7 de futbol 7 adaptat, aquest cop més comprimida ja que fins el mes d’abril no s’haurà pogut iniciar.

En aquesta primera jornada, el nou equip B de l’Horitzó-Can Mir farà el seu debut a casa, concretament a la Zona Esportiva Municipal de Can Mir, el diumenge dia 11. I ho farà davant d’un rival molt perillós com és el Club Esportiu Terra Negra de Barcelona.

Per la seva part, l’equip A ha ajornat el partit que havia de disputar el dissabte 11 d’abril al camp del Torre Baró. Aquest partit es jugarà el 22 de maig, si no hi ha cap impediment.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.