L’Horitzó “B” de bàsquet segueix invicte a la Lliga Catalana

C. E. HORITZÓ “B” -26- JOVENTUT DE BADALONA “B” -23-

Partit molt disputat el que es va viure el dia 26 de març corresponent a la 4a. divisió de la Lliga Catalana de Bàsquet adaptat de la Federació ACELL entre l’equip “B” del C. E. Horitzó i el Joventut de Badalona “B”.

Tot i que els vallessans van començar dominant el marcador per 8 a 2 al final del primer quart, poc a poc els verd-i-negres van anar remuntat i anivellant el partit, empatant el segon quart i guanyant el tercer per dos punts. El darrer quart, plè d’emoció, va donar com a guanyador final el conjunt de Ruth Vinuesa per només tres punts de diferència (26 a 23). Cal destacar el gran partit de Jordi Cuevas, autor de 16 punts, que amb els seus contraatacs va desfer constantment la defensa badalonina.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Jordi Cuevas (16), Yerai Asensio (4), Laura Lucero (4), Daniel Latre (2), Fidel Peña, Enric Largo, Albert Almirall i Alberto Torralbo.