El primer equip de bàsquet remunta en el darrer sospir

C. E. HORITZÓ “A” -21- FEDAMAR VALLDEMÍA MATARÓ -19-

L’Horitzó “A” va demostrar que el bàsquet moltes vegades és una qüestió de mentalització, de fe i de treball. En el partit que va disputar davant el Valldemía “A” corresponent a la 1a divisió de la Lliga Catalana de la Federació ACELL, l’equip vallessà va anar pel darrera en el marcador durant quasi bé tot el partit i només una reacció espectacular en el darrer quart, quan pitjor estaven les coses, va permetre remuntar i aconseguir una victòria que semblava impossible.

Els mataronins van començar molt endollats el partit, guanyant clarament el primer període per 2 a 9. També van guanyar el segon per 4 a 5 i d’aquesta manera s’arribava a la mitja part amb un marcador contrari al C. E. Horitzó per 6 a14. L’empat a tres del tercer quart va deixar tot igual i pendent del darrer període. I quan més negres estaven les coses per l’Horitzó, va aparèixer Pablo Plaza que, amb quatre cistelles seguides, i amb l’ajuda de dues cistelles més de Darek Vera i Toni Torres, va capgirar completament el partit, per donar una victòria agònica als jugadors de Sara Zabalgo per 19 a 21. Una victòria que, d’altra banda, els pot servir per classificar-se per la fase final d’aquesta lliga.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Pablo Plaza (13), Toni Torres (6), Darek Vera (2), Efrain Escalona, Alex Fortea, Helena Corbella i Isaac García.