L’equip B cau derrotat en un mal partit

dav

C. E. HORITZÓ “B” -8- LLUÏSOS GRÀCIA FEM. “B” -18-

L’equip “B” de bàsquet adaptat del Club Esportiu Horitzó va caure derrotat davant els Lluïsos de Gràcia femení “B” per 8 a 18 en la jornada de Lliga Catalana del passat dissabte 26 de gener, en un partit sense encert en la seva primera part per part dels jugadors de Daniel Martínez.

En els dos darrers períodes es va nivellar el partit gràcies a les anotacions de Daniel Latre (4 punts) i Cristóbal Galan (4 punts), però ja era massa tard per remuntar un marcador que va ser desfavorable des del minut 1 del primer període.

L’equip va pagar car el fet de no haver anotat ni una sola cistella en els dos primers temps del partit i anar-se’n amb el marcador a zero a la mitja part, amb un parcial en contra de 0 a 8.