Tag Archives: Lluïsos de Gràcia B

  • 0

L’equip B cau derrotat en un mal partit

Category:Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “B” -8- LLUÏSOS GRÀCIA FEM. “B” -18-

L’equip “B” de bàsquet adaptat del Club Esportiu Horitzó va caure derrotat davant els Lluïsos de Gràcia femení “B” per 8 a 18 en la jornada de Lliga Catalana del passat dissabte 26 de gener, en un partit sense encert en la seva primera part per part dels jugadors de Daniel Martínez.

En els dos darrers períodes es va nivellar el partit gràcies a les anotacions de Daniel Latre (4 punts) i Cristóbal Galan (4 punts), però ja era massa tard per remuntar un marcador que va ser desfavorable des del minut 1 del primer període.

L’equip va pagar car el fet de no haver anotat ni una sola cistella en els dos primers temps del partit i anar-se’n amb el marcador a zero a la mitja part, amb un parcial en contra de 0 a 8.


  • 0

L’equip A de bàsquet, a la final de Copa Catalana

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -24-

LLUÏSOS DE GRACIA “B” -13-

El primer equip de bàsquet adaptat del C. E. Horitzó va donar un pas més en la Copa Catalana de 1a. Divisió en véncer els Lluïsos de Gràcia “B” per 24 a 13 i, d’aquesta manera, classificar-se per la final d’aquesta competició que es disputarà el proper dia 2 de juny.

Després d’uns principis dubitatius, els jugadors d’Enric Planas van començar a agafar avantatges en el marcador fins arribar a la mitja part amb un tanteig favorable de 14 a 2, mercés a la bona defensa que obligava els jugadors dels Lluïsos a tirar de lluny sense gaire encert.

Ja en el tercer període els barcelonins van retallar diferències gràcies a dos triples quasi bé consecutius. En el darrer quart, les distàncies es van mantenir fins el 24 a 13 final que permet al C. E. Horitzó classificar-se per la final de Copa Catalana que disputarà davant els Lluïsos de Gràcia “C” que es van classificar primers en l’altre grup.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Torres (10), José Roldán (8), Sergi De la Torre (3), Joan Lupión (3), Helena Corbella, Jordi Aniento i Efrain Escalona.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.