La fe en la victòria i la lluita donen tres punts d’or a l’equip A de bàsquet

  • 0

La fe en la victòria i la lluita donen tres punts d’or a l’equip A de bàsquet

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -22-

LLUÏSOS DE GRÀCIA “C” -20-

Quan a la mitja part els Lluïsos de Gràcia “C” guanyaven de 9 punts de diferència (8-17) quasi bé ningú hagués apostat pel triompf de l’equip del Vallès. Ningú, excepte els 6 jugadors que ahir defensaven la samarreta del C. E. Horitzó i el seu cos tècnic. Però alguna cosa va passar en aquella mitja part que va fer girar la truita completament en els dos períodes restants.

Mal inici dels nois d’Enric Planas que, fluixos en defensa i poc encertats en l’atac, van permetre que els barcelonins se n’anessin fàcilment en el marcador durant els dos primers períodes (4 a 10 al final del primer i 8 a 17 al final del segon).

Al principi del tercer quart tot va canviar. La defensa vallessana es va fer molt més dura i va aconseguir que els Lluïsos de Gràcia no fessin cap punt en tot el període, mentre que José Roldan, desaparegut fins aquells moments, anava anotant punts en el marcador del C. E. Horitzó. El resultat del tercer quart va ser de 7 a 0 favorable als nois d’Enric Planas i el del darrer període de 7 a 3 també favorable a l’equip vermell. Al final, victòria per dos punts que fa que el C. E. Horitzó “A” segueixi capdavanter i invicte en aquest play-off pel títol de Lliga Catalana de 1a divisió.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Torres (10), José Roldán (7), Joan Lupión (3), Jordi Aniento (2), Helena Corbella i Efrain Escalona.


Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.