Gran remuntada de l’Horitzó Can Mir a El Prat, sense premi final

P. B. TERLENKA “B” -4- HORITZÓ CAN MIR -4-

En un disputat partit corresponent a la 9a. jornada de la 2a. Divisió de la Weleague7, l’Horitzó Can Mir va aconseguir un empat valuós després d’una fantàstica remuntada en la que va arribar a posar-se pel davant en el marcador.

El partit no va començar bé pels rubinencs que van veure com en un quart de partit els de El Prat els marcaven tres gols, arribant a la finalització del primer període amb un 3 a 0 en contra. A partir del segon període les coses van canviar i l’equip dirigit per Xavier Mas va començar a carburar en el seu joc d’atac i a tancar-se millor al darrera. Així, amb dos gols de Juan Girón i Santi Marín, es va arribar al descans amb un 3 a 2 en el marcador.

En el tercer període l’equip de Rubí va seguir apretant i va aconseguir donar la volta al resultat mercés a dos gols més, aquesta vegada de Rubén Martín. Amb el 3 a 4 tot féia preveure que el partit estava lligat a favor dels visitants, però en un a jugada aillada, va arribar l’empat a 4 final que no va deixar completament contents a cap dels dos equips.

Per l’Horitzó Can Mir van jugar: Sergio González, Rubén Martín (2), Jesús Ramos, José Luis Girón, Juan Girón (1), Santi Marín (1), Ayoub El Kassah, Rosario Crispín, José Manuel María, Xavier López i Armand Conejero.