Els contraatacs porten al primer equip de bàsquet a la victòria

C. E. HORITZÓ “A” -36- REL SHOOTERS -19-

Tot i les importants baixes del C. E. Horitzó a causa de lesions de llarga durada i confinaments per la pandèmia del COVID 19, l’equip de Mariano Hurtado va saber sobreposar-se als inconvenients i treure una victòria molt valuosa davant d’un Rel Shooters que també va acudir a la cita plè de baixes.

Tot i que el partit va començar molt nivellat, el segon quart va servir per mostrar que, quan se’l deixa córrer, el C. E. Horitzó és molt perillós en atac. Els ràpids contraatacs vallessans (especialment de Pablo Plaza), van desarbolar la defensa barcelonina i el parcial d’aquest quart va ser demolidor (17 a 4). La resta de partit ja no semblava perillar i, tot i que va estar molt més igualat, els jugadors del Horitzó no van haver d’esforçar-se gaire per certificar la primera victòria de l’any 2022.

Cal destacar la reaparació de Toni Torres i José Roldan per part del conjunt vallessà que, d’aquesta maners, va poder recuperar jugadors vitals per l’equip.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Pablo Plaza (14), José Roldan (12), Toni Torres(8), Efrain Escalona (2), Alex Fortea i Issac García.