El club engega un nou grup multiesport a Cerdanyola del Vallès

El Club Esportiu Horitzó, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, ha posat en funcionament un nou grup poliesportiu en aquest municipi. Aquest grup està pensat per a joves i adults amb discapacitats intel.lectuals i l’objectiu fonamental és la pràctica de diversos esports que aconsegueixin que els usuaris realitzin una activitat física continuada a l’hora que s’ho passin bé i gaudeixin d’una bona estona amb els companys i els monitors.

L’activitat es durà a terme tots els dimecres, entre les 18 i les 20 hores de la tarda al gimnàs de l’escola Xarau de Cerdanyola, que ens ha estat cedit per aquesta activitat. La dotació serà de 3 monitors per un màxim de 10 usuaris, tot i que de moment, encara hi ha alguna plaça vacant.

Amb aquesta activitat, tant el nostre club com l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, volem donar una sortida a un tipus de persones amb discapacitats intel.lectuals severes, que no poden fer esport de competició, però que gaudeixen molt fent jocs esportius de lleure i esbarjo.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.