Doble victòria dels equips de bàsquet en la 7a. jornada de Lliga Catalana

Magnífics resultats pels equips de bàsquets de discapacitats intel.lectuals del Club Esportiu Horitzó, que van resoldre els seus respectius partits contra rivals de molt bona talla.

C. E. HORITZÓ “A” -55- ASDI UESC -19- Victòria sense banqueta.

Amb només cinc jugadors l’equip “A” del C. E. Horitzó va aconseguir un triompf davant l’U. E. Sant Cugat molt més complicat del que reflecteix el marcador final. L’equip santcugatenc, molt ben dirigit pel seu base, va iniciar el partit posant-se pel davant en el marcador que, al final del 1er. quart assenyalava un 5 a 11 favorable.

Poc a poc, però, el cansament físic, la major qualitat individual i l’augment de la intensitat dels nois de Sergi Caravaca, va aconseguir donar la volta al marcador en un segon quart esplèndid. A partir d’aquell moment tot va ser un partit plàcid pels jugadors del C. E. Horitzó, que van acabar apallissant els de Sant Cugat per 55 a 19.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Juan Pareja (21), Pablo Plaza (16), Cristobal Galan (14), Darek Vera (6) i Efrain Escalona.

C. E. HORITZÓ “B” -18- FEM MATARÓ -10- Un triompf de prestigi

Per la seva part, el segon equip del club va aconseguir una victòria davant d’un dels rivals forts del grup, amb el qual havia perdut la primera volta de la lliga. Amb el marcador molt frec a frec durant tot el partit, el resultat es va decidir en el darrer quart en el què els nois de Manuel Fuentes va aconseguir un parcial de 8 a 0 favorable.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Jordi Cuevas (12), Helena Corbella (2), Cristian Menjibar (2), Fidel Peña (2), Antonio Ibáñez, Laura Lucero, Albert Almirall, Alberto Torralbo i Joaquin Piccirilli.