Derrota de l’Horitzó Can Mir davant un magnífic Prodis La Maurina

HORITZÓ CAN MIR -1- PRODIS LA MAURINA -3-

En la 4a. jornada de la Segona Divisió de la Weleague7 es van enfrontar el passat dia 21 de novembre dos dels equips punters en la classificació, en un derby sense precedents. El partit va caure del costat dels egarencs tot i que l’Horitzó Can Mir va plantejar una defensa tancada que va donar uns bons resultats inicialment, fins que Carlos Serrano va encertar amb dues dianes en els minuts 21 i 27 del partit.

Lluny de donar el partit per perdut l’Horitzó Can Mir va seguir lluitant i va obtenir els fruïts del seu esforç amb un gol de Santi Marín en el minut 41 que retallava distàncies en el marcador i que posava emoció al partit. Ja en el darrer minut Saturnino Pérez va ampliar la diferència anotant el 1 a 3 que seria el resultat final.

Per l’Horitzó Can Mir van jugar: Sergio González, Santi Marin (1), Juan Girón, José Luis Giron, Jesús Ramos, Armand Conejero, Manel Pellegero, Ayoub El Kassah, Rosario Crispin, Xavier López, José Manuel Maria i Rubén Martin.