Bon paper del bàsquet d’Horitzó al Campionat de Catalunya de Balaguer

El diumenge 21 de novembre es va celebrar el Campionat de Catalunya de bàsquet adaptat a la ciutat lleidatana de Balaguer, en el que hi van participar els dos equips del Club Esportiu Horitzó que, en general, van fer un bon paper en els seus respectius grups, tenint en compte que a la cita hi van anar més de 50 conjunts d’arreu de Catalunya. Els resultats dels equips del club van ser:

EQUIP “A”

El primer equip de bàsquet va quedar 2on. classificat del grup G5, en el qual es va haver de veure les cares amb el Rel Attack de Barcelona, el Màgics “B” de Barcelona (equip de la lliga preferent) i el TEB “A”, també de Barcelona. Els resultats van ser els següents:

Efrain Escola recull el trofeig de 2n. classificat del grup 5

C. E. HORITZÓ “A” -59- REL ATTACK -5-

C. E. HORITZÓ “A” -5- MÀGICS “B” -20-

C. E. HORITZÓ “A” -25- TEB “A” -9-

Pel C. E. Horitzó van participar: José Roldan, Helena Corbella, Amelia Lupión, Isaac Garcia, Efrain Escalona, Alex Fortea i Pablo Plaza

EQUIP “B”

El segon equip del club va acabar com a 3er. classificat dels grups G11 i G12, en els que hi participaven sis equips. El conjunt de Ruth Vinuesa es va enfrontar a l’Alba de Reus, als Lluïsos de Gràcia femení “B” de Barcelona i al Prodis “B” de Terrassa, obtenint els següents resultats:

Darek Vera recull el trofeig de 3er. classificat dels Grups 11 i 12

C. E. HORITZÓ “B” -21- ALBA -8-

C. E. HORITZÓ “B” -12- LLUÏSOS GRÀCIA FEM. “B” -14-

C. E. HORITZÓ “B” -28- PRODIS “B” -8- (pel tercer i quart lloc)

Pel C. E. Horitzó “B” van participar: Fidel Peña, Darek Vera, Jordi Cuevas, Albert Almirall, Yerai Asensio, Enric Largo i Laura Lucero.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.