C. E. Horitzó “A” -25- Rel Encert -22- Un darrer quart brillant en atac dona la primera victòria de la temporada

  • 0

C. E. Horitzó “A” -25- Rel Encert -22- Un darrer quart brillant en atac dona la primera victòria de la temporada

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -25- REL ENCERT -22-

Victòria suada i treballada del C. E. Horitzó “A” davant el Rel-Encert de Barcelona, en el seu debut a la Lliga Catalana de 2a. divisió de la Federació ACELL. L’equip dirigit per Sara Zabalgo va anar a remolc en el marcador durant tot el partit i només en el darrer període, va poder remuntar i aconseguir un triompf salvador.

L’equip barceloní va fer valer la corpulència d’alguns dels seus jugadors i l’encert en els tirs de 3 punts per aconseguir petits avantatges, mentre que els vallessans anaven a remolc del marcador durant els tres primers períodes, mostrant un joc poc fluïd i molt nerviós, que es traduïa en pèrdues de pilota, males passades i precipitacions de cara a la cistella rival.

En el darrer període, set punts de Joan Lupión, desaparegut durant els tres primers quarts i una cistella de José Roldán van capgirar el marcador fins arribar a la victòria final per tres punts de diferència.

Pel C. E. Horitzó van anotar: José Roldán (12), Joan Lupión (9) i Pablo Plaza (4). També van jugar: Jordi Aniento, Helena Corbella, Efrain Escalona, Isaac Martínez i el jugador de l’equip “B” Fidel Peña.


Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.