C. E. Horitzó “A” -25- Rel Encert -22- Un darrer quart brillant en atac dona la primera victòria de la temporada

  • 0

C. E. Horitzó “A” -25- Rel Encert -22- Un darrer quart brillant en atac dona la primera victòria de la temporada

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -25- REL ENCERT -22-

Victòria suada i treballada del C. E. Horitzó “A” davant el Rel-Encert de Barcelona, en el seu debut a la Lliga Catalana de 2a. divisió de la Federació ACELL. L’equip dirigit per Sara Zabalgo va anar a remolc en el marcador durant tot el partit i només en el darrer període, va poder remuntar i aconseguir un triompf salvador.

L’equip barceloní va fer valer la corpulència d’alguns dels seus jugadors i l’encert en els tirs de 3 punts per aconseguir petits avantatges, mentre que els vallessans anaven a remolc del marcador durant els tres primers períodes, mostrant un joc poc fluïd i molt nerviós, que es traduïa en pèrdues de pilota, males passades i precipitacions de cara a la cistella rival.

En el darrer període, set punts de Joan Lupión, desaparegut durant els tres primers quarts i una cistella de José Roldán van capgirar el marcador fins arribar a la victòria final per tres punts de diferència.

Pel C. E. Horitzó van anotar: José Roldán (12), Joan Lupión (9) i Pablo Plaza (4). També van jugar: Jordi Aniento, Helena Corbella, Efrain Escalona, Isaac Martínez i el jugador de l’equip “B” Fidel Peña.


Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

L’equip de futbol 7 repren els entrenaments

This slideshow requires JavaScript.

Col.labora amb nosaltres

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.