Tag Archives: Rel Encert

  • 0

C. E. Horitzó “A” -25- Rel Encert -22- Un darrer quart brillant en atac dona la primera victòria de la temporada

Category:Bàsquet A,Bàsquet B,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -25- REL ENCERT -22-

Victòria suada i treballada del C. E. Horitzó “A” davant el Rel-Encert de Barcelona, en el seu debut a la Lliga Catalana de 2a. divisió de la Federació ACELL. L’equip dirigit per Sara Zabalgo va anar a remolc en el marcador durant tot el partit i només en el darrer període, va poder remuntar i aconseguir un triompf salvador.

L’equip barceloní va fer valer la corpulència d’alguns dels seus jugadors i l’encert en els tirs de 3 punts per aconseguir petits avantatges, mentre que els vallessans anaven a remolc del marcador durant els tres primers períodes, mostrant un joc poc fluïd i molt nerviós, que es traduïa en pèrdues de pilota, males passades i precipitacions de cara a la cistella rival.

En el darrer període, set punts de Joan Lupión, desaparegut durant els tres primers quarts i una cistella de José Roldán van capgirar el marcador fins arribar a la victòria final per tres punts de diferència.

Pel C. E. Horitzó van anotar: José Roldán (12), Joan Lupión (9) i Pablo Plaza (4). També van jugar: Jordi Aniento, Helena Corbella, Efrain Escalona, Isaac Martínez i el jugador de l’equip “B” Fidel Peña.


  • 0

Victòria de l’equip “A” de bàsquet que l’apropa a la final de Copa Catalana

Category:Bàsquet A,Equips de competició,Newsletter general,Newsletter prensa,Notícies Tags : 

C. E. HORITZÓ “A” -28-

REL ENCERT -16-

Segona victòria de l’equip “A” de bàsquet adaptat a discapacitats intel.lectuals en la Copa Catalana de 1a. divisió. En aquesta ocasió, el conjunt dirigit per Enric Planas va guanyar clarament al Rel Encert mercés, sobre tot, a la gran actuació de Toni Torres que, amb 22 punts va liderar l’atac dels vallessans.

Malgrat la notable absència de José Roldan, l’equip va suplir la manca dels seus punts amb una defensa molt tancada que impedia en tot moment que les torres del Rel Encert poguessin anotar fàcilment des de dintre de la pintura i amb una actuació estelar de Toni Torres que va anotar des de diverses posicions del camp. Cal destacar la lluita pels rebots de Joan Lupión i Jordi Aniento, i també el bon debut del jove Pablo Plaza, provinent de l’equip “B” i recentment incorporat al primer equip.

Pel C. E. Horitzó van jugar: Toni Torres (22), Joan Lupion (2), Jordi Aniento (2), Efrain Escalona (2), Helena Corbella, Sergio De la Torre i Pablo Plaza.

Amb aquesta victòria l’equip està a un pas de classificar-se per jugar la final de la Copa Catalana de Primera Divisió.


Propers partits

Open chat
Hola. Aquest és el WhatsApp del Club Esportiu Horitzó. En què et podem ajudar? Fes clic a la icona de WhatsApp i inicia una conversa amb la coordinadora d'activitats del club.